Virüsler Hakkinda.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

s.a arkadaşlar bir aydır ankaradaydım bilgisayarı yeğenim kullandı.  daha ilkokul üç. eset antivirüs kurmuştum bi miktar işe yaramış gibi duruyor. chrome kullanıyom. herhangi bişeye tıklayınca hemen yeni sekmede bişeyler açmaya çalışıyo. sanki spy var gibime geliyor. 

hazır konuyu açıyom. malum durumumdan dolayı elimde pek sağlam antivirüs ve antispy yok. neyi kullanayım? nerden indireyim?

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZeNRoM
    ZeNRoM's avatar
    Erkek

As.

Combofix denedin mi hocam ?

Hiçbir şey, apaçık ortada olan kadar aldatıcı değildir !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Not
    Not's avatar
    Erkek

Zemana Antilogger indir hocam ilk önce log yememek için. Antileri bilmem ama antilogger ile loglayamadıkları müddetçe bir şey yapabileceklerini sanmıyorum. Reklam yazılımlarını en iyi temizleme yolu ComboFix ile bir tarama yapmaktır. Benim yorumumu görüpte o bir boka yaramaz, yahu sistemi zikti, etme eyleme vb. yorum yazanlar olacaktır. Kullanmayabilirler ki ben senelerdir kullanıyorum bir şey olmadı ve bilgisayarı gayet güzel temizliyor ve log dosyasından bakıyorsun ne olmuş ne bitmiş. İnterneti kesiyor ve adamların iletişimini durduruyor böylece tekrardan olmuyor bir daha pat siliyor.

Birinci vazifen,Türk istiklalini,Türk Cumhuriyetini,ilelebet,muhafaza ve müdafa etmektir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GoldenWorld
    GoldenWorld's avatar
    Erkek

Eklentiler kendi otomatik eklenmiştir hocam ayarlar kısmında uzantılar var oradan kaldırmayı dene gereksizleri.

İnsan ne kadar az düşünürse, o kadar çok konuşur.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maserati
    maserati's avatar
    Homo

onları manuel kaldırabilirsin hocam. Birde ben öyle birine vereceğim zaman deep freez kurup öle veriyorum :)

Türkiyede kim sevdiği işi yapıyor ki?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    21li
    21li's avatar
    Erkek

yıllardır kaspersky kullanırım.. kaspersky dısındaki antivirüsler bana pek güvenli gelmiyor..

Çocukken müzik kesilince sandalyelere oturmaya çalıştığımız oyun, meğerse hep otobüsün alıştırmasıymış.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zamazingo
    zamazingo's avatar
    Erkek

hocam bilgisayarı güvenli modda açıp 

adwcleaner

malwarebytes 

ile tara termemiz olacak

Yol Güzeldir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    @ajan1111 seni görünce diğer konu akıma geliyor. nasıl ilerleme devam ediyor değil mi?

şikayet konusuna gelince: arkadaşlar söylemişler. reklam virüsüdür. güvenli kip veya linux ile söylenilenler üzerinden yardır gitsin .

RitmFarbRacourci tarafından 28/Şub/16 12:01 tarihinde düzenlenmiştir

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slanger
    slanger's avatar
    Erkek
    zamazingo bunu yazdı

hocam bilgisayarı güvenli modda açıp 

adwcleaner

malwarebytes 

ile tara termemiz olacak

adwcleaner yazmaya gelmiştim.

Toplam Hit: 3163 Toplam Mesaj: 9
anti