Virüsler Konusunda Kaç Kere Başınız Belaya Girdi Tartışalım ?
-
* ben bu pc alalı 10 ay oldu galiba daha format atmadımm :D ( aman nazar degmesin hehe )
> bundan onceki kasalarda arkastılar walla birbirleirnin dilinden anlıyolardı kardes kardes geciniyodular donanımla :D
-
daha gecenlerde bi worm girmişdi bütün exe ve html lere bulaşmışdı. 3000 küsür tane şeyi karantinaya taşımışdı avg. exeler olmadıgı için ne winrar çalışıyodu ne firefox .mal gibi kalmışdım oyle sonra format attım :D
-
Son zamanlarda, msn açikken kuzen den baya özel bi soru geldi dedim bu yanlislikla benim adresi tikladi, kapattim. Bir kaç gün sonra açiklandi ki bu virusmüs :D herkeze yollamis ve cevap veren virüsü yiyomus :p
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Yıl 2003 civarı...
o zamanlar tahribat.com un cook ünlü bir virüs download bölümü vardı, envai çeşit virüsü indirebiliyordunuz kendi makinenize...
İşte o virüsleri hazırlarken, antivirüs flnda kapalı bilgisayarda herşey kapalı, yanlışlıkla tıklamışım sanırım, ama 50 60 çeşit virüsü tek tek dosyalıyıp sıkıştırıyorum...
O anda yaptığım yanlıştan dolayı, bilgisayarı bi yeniden başlattımki, alette hiç bişey kalmamış :)
3 gün boyunca uğraşıp verilerimi kurtarmıştım...
Onun haricinde ne virüs ne spy yemedim... İşini ve mantığını bilirsende zaten yemezsin...
-----------------------------İşini ve mantık hakkında rene abi birazcık tüyolar versen :) ? çok makbul geçer :)
-
sahmaran bunu yazdı:
-----------------------------Son zamanlarda, msn açikken kuzen den baya özel bi soru geldi dedim bu yanlislikla benim adresi tikladi, kapattim. Bir kaç gün sonra açiklandi ki bu virusmüs :D herkeze yollamis ve cevap veren virüsü yiyomus :p
-----------------------------
Yok öyle bişey bacım :D, nerede görülmüş msnde cevap yazmayla virüs yendiği .. -
Game_Over bunu yazdı:
2004 de internet cafede çalışırken bir virüs yedik ama 2-3 hdd ve anakartlar yandı nasıl bi olaydır anlamadım benime daha yeni başladığım zamanlar yapacam derken iyice bozdum sonra patron durumu toparlayamadı 15 makine vardı 7-8 tane kaldı kapattı gitti dükkanı
tam game over olmuşsunuz :)