Vista Download

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gafman
    gafman's avatar
    Erkek

Arkadaşlar baktım ama adam gibi bir link bulamadım ingilizce yada türkçe fark etmez arkadaşlar link elinde olan versin ama sağlam link olsun söz ben sürekli linkleri yenileyeceğim. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tuncaxxz
    tuncaxxz's avatar
    Erkek

abi

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=vista&folderid=33637

ben bundan indirdim

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=vista&folderid=33695 

punto cero
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rbtx
    rbtx's avatar
    Erkek
    Bilmiyorum herhangi bir üniversitede okuyormusun ama eğer okuyursan yada okuyan bir arkadaşın varsa deki gitsin okulunun bilgi işlem yada herhangi bir bilgisayarla ilgili bölüm hocasına vista download linkini alabilirmiyim. Saçmalıyormuyum, gayet ciddiyim. Benim ünide (marmara) ve birkaç arkın ünide böyle (itü,yıldız,boğaziçi).Microsoft cd yi yollamamış hipneler 2.2gblik öğrenci paketine download linki yollamışlar lisans gerektirmiyor. İndir kur kullan.Bu sadece vista için geçerli değil benim bölümim 1991 de kurulmuş o zamandan bu zamana microsoftun tüm programları mevcut.Ben en son visualstudio professionali aldım :) varsa böyle bir imkanın öğren kullan derim.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    hoja o dedigin open lisanas yani akemdemik lisans bendede 150 adet var  ama dagıtmıyom sora göte geliyorum
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gafman
    gafman's avatar
    Erkek
    arkadaşlar şunu bi bulalım lazım görmek kullanmak lazım
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Baba saçmalama ya ne vistası git abi krallar gibi xp kur ya Vista dediğin ne biliyormusun ? Xp Sp2  + Aero başka da hiç bi esprisi yok. Şiddetle tavsiye etmiyorum sana vistayı

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Şimdilik 32 bit kurmanız hayrına olur.Çoğu program 64bitlik vistaya uyumsuz.Aslında uyumsuzluğun sebebide 32 bitten 64 bite geçiş.Oyunlarda directx10 sorunu yaşarsınız o olur sadece.Eşşek kadar adam oldunuz onuda oynamayıverin amk :)

λ
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VatanisTurK
    VatanisTurK's avatar
    Erkek
    demo bile maynaq

Devlet-i Osman-i Ali"de terfi"i temayuzilim irfan-i ile olmaz ya olacak kuvvetli iltimas ya olacak medeni haz ya da olacak delikle temas. ---- Millet Kadınla ilgili konu acıyor biz açınca siliniyor alın url:moderatör silmeye alısık onca konu oluyor kadınlarla ilgili küfürler yazılıyor bız acınca anlaşılmadan sılınıyor örnegın su url"deki söz http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=S%F6zler&folderid=42998 amı olanın ımanı olmaz sözü kim için söylenmiş söylesenize amk hadi ? benım konuma gelip öyle böyle demesini bılyordunuz ?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gafman
    gafman's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar sadece incelicem :D 32 bitlik lazım bana olan yokmu elinde :(
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek