Vista Ses Problemi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

Elinde xp driveri varsa onu uyumluluk modunda yüklesene hocam. Driveri oto tanıması önemli değil. Aynı şekilde sea donanımının kimliğini kopyala devid de arat

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek
    crimeangel bunu yazdı

Elinde xp driveri varsa onu uyumluluk modunda yüklesene hocam. Driveri oto tanıması önemli değil. Aynı şekilde sea donanımının kimliğini kopyala devid de arat

devid te hiç vista diye bişey yazmıyo ki hep paso xp diyo.

bi kere vista ati hdmi audio, c-media pci audio device, via high definition audio diye 3 tane bişey tanımış hangisidir hangisini güncelleyecem bunu nasıl öğrenecem?

kaldır dediğimde bi c-media için bilgisayarı yeniden başlat diyor. bu mudur geçerli olan? 

kaldırdıktan sonra donanım değişikliklerini tara dediğimde yine otomatik bulup yüklüyo. hatta sürücü yazılımını sil diyorum.  ama sonra tara dediğimde yine buluyo. ve yine ses yok.

arkadaşlar ne yapabilirim?

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

bi c-media'yı kaldırmadım kaldıramadım gerisini kaldırdım yeniden başlattım çalışt amk şuan bi high definition audio tanımış çalışıyor.

şuan bide çoklu ortam ses denetleyicisi diye bişey tanımamış. çokta tınnnn ben sesi alıyom artık (:

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
Toplam Hit: 1405 Toplam Mesaj: 14
vista ses problemi