Vista Ultimate Sp1 + Xp Ultimate 2009 Sp3 + Win Me+ Win98 +Yardımcı Yazılımlar = 660 Mb :)
-
Evet arkadaşlar Alın size Gerçek kota dostu paylaşım. bütün Microsoft yazılımları tek Cd de
üstelik 660 mb!
Vista ve xp2009 denenmiştir. driverlarıda tanımıştır
indirince klasörünün içindeki dosyalarla cd yapın bilgisayarı cd den başlatın ve şöyle bir ekran gelecek
Ceple çektim idare edin bu ara neden bukadar küçük boyutlu olduğuna gelince uhac la sıkıştırılmış
download linkleri..
hepsibeles.net_ne_ararsan_var_a.q.part1.rar
hepsibeles.net_ne_ararsan_var_a.q.part2.rar
hepsibeles.net_ne_ararsan_var_a.q.part3.rar
hepsibeles.net_ne_ararsan_var_a.q.part4.rar
şifre: www.hepsibeles.net
---------------------
bu arada win 98 ve me yi deneyen olursa bildirsin onlar çalışıyomu bilmiyom :) denemedim
-
Bu ara win 2009 sp3 de güncelleştirmeleri denedim tümünü alıyor lisans sorunu yok :)
-
bende de var Xp Ultimate 2009 gayet guzel bi işletm sistemi.radyosu falan var.yalnız bana göre içine gomulmüş saçma programlarda mevcut isteyen silebilir tabi ki =)
vista nsl ya alper denedn mi hiç ?
-
vay aq 3 işletim sistemi 660 mb sömürün : )
-
süpermiş :)
ama me ve 98 biraz gereksiz olmuş :) onun yerine boyut daha da düşürülebilirdi :)
-
hacım içindeki işletim sistemleri felan tr demi?
-
Veri Cdsi Olarakmı Yazdıracaz?
Kalıbı dıske yazdır değil :)
Nasıl yazdıracagımızıda bırılerı söylerse guzel olacak :))
-
hepsi Türkçe
klasör içini cd yapacan veri cdsi
-
puhahhaha linkler şekil :D
bende var bunun cd si ultimate plustan indimiştim o galiba :D
-
EmotioN bunu yazdı:
-----------------------------bende de var Xp Ultimate 2009 gayet guzel bi işletm sistemi.radyosu falan var.yalnız bana göre içine gomulmüş saçma programlarda mevcut isteyen silebilir tabi ki =)
vista nsl ya alper denedn mi hiç ?
-----------------------------yalnız ben kurdum Xp Ultimate 2009 pc ne kapanıyo ne çabuk açılıyo sinir oldum pc içine sıç.... yani bende perfect xp yi kurdum harika performans veriyo Xp Ultimate 2009 yi tavsiye etmem bişeye yaramaz ayrıca çok gereksiz programlar var sil sil bitmiyo :D
-
tenkyu alper:=)