Vista Xp Yi Kıskanacak =)
-
saolasın FOXXLY tema süpere benzio
-
Foxxyl aynı temayı kullanıyoruz
-
ya ben bunu kurdum da üst kattaki velette vista var hiç kıskanmadı
ayrıca 1 gb ram kasıyor eğer dock mock açarsak
-
bnde bundan kullanıom:D
-
eywallah güzel birşeye benziyor ayrıca kasmada yok
-
başlat menüsündeki vistanın aramaya başla çubuğunu göremiyorum
yok mu?
ne anladım
vistada arma yaparken oraya çok basit kelimeler yazabiliyosun xp deki gibidosya yada klasor adını yazmıyosun
örn: windows defender , denetim masası , kullanıcı hesapları ,....
ayrıca vistadaki arama hızı xp dekinden çok daha fazla daha kelimeyi yazarken her harfe bi sonuç çıkarıyo
hiç kasmayalım windows 7 çıkmadan herkez vistaya geçecek
bu arada arama menüsü bunun için sadece ufak bi sebep...
gerekli donanımlarıda çok ucuzladı ddr ramler ddr 2 lerden pahalı p4ler çift çekirdekli işlemcilerden pahalı ide ler sata2lerden pahalı falan filan yani paraya kıymam diyen de bunları alıyo
-
PlatypuS bunu yazdı:
-----------------------------başlat menüsündeki vistanın aramaya başla çubuğunu göremiyorum
yok mu?
ne anladım
vistada arma yaparken oraya çok basit kelimeler yazabiliyosun xp deki gibidosya yada klasor adını yazmıyosun
örn: windows defender , denetim masası , kullanıcı hesapları ,....
ayrıca vistadaki arama hızı xp dekinden çok daha fazla daha kelimeyi yazarken her harfe bi sonuç çıkarıyo
hiç kasmayalım windows 7 çıkmadan herkez vistaya geçecek
bu arada arama menüsü bunun için sadece ufak bi sebep...
gerekli donanımlarıda çok ucuzladı ddr ramler ddr 2 lerden pahalı p4ler çift çekirdekli işlemcilerden pahalı ide ler sata2lerden pahalı falan filan yani paraya kıymam diyen de bunları alıyo
---------------------------hocaa sen ne anlatıyorsun al vistanın 6 adet sürümünüde işine git xp rulzz windows 7 tartışamam
-
RESME IYI BAK orda google aramasi var ister onu kendi pcnde arama olarak ister web de arama olarak kullanabilirsin Xp nin Vistadan iyi olduğunu ve Dix10 u Xp de çalıştırabildiğimizi herkez biliyor Vista zaten türklere herşeyin beleş oldu gibi beleş ama iş olmayan işletim sistemini kim kursun görselliği ve işte dix10 oyunlari ( xp de de çalıştırılabiliyor) dışında ne si var vista nin ben sana bu programlar la XP vista dan daha güzel olur diyorum sen ister anla ister anlama ben burda programlarin vista uraylamasini arayacak deilim yada kullandim programlar vista ya uyumlu hale gelene kadar kullanmayacak yada sadece durduk yerde pc nin kasmasini izleyecek de deilim. şimdi vista yi öven 1kişi olamaz en azından bir PC ne tyada Chip okuyorsan farkları görmüş olman lazim.
-
abi bildiğimiz xp ye bu uygulanmıo mu, ben nerde yanlış yapıom illa bi yerlere modifiyemi yapmak lazım, benim ki sade xp
-
hoca verılenlerın hepsı xpde calısır bır sorun yokkı