folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Vistalı Laptoptan Xp Li Masaüstüne Dosya Transferi Nasıl Olur?

Vistalı Laptoptan Xp Li Masaüstüne Dosya Transferi Nasıl Olur?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar bugün lg e500 marka laptop aldım masaüstünde ki müziklerimi felan bu laptopa aktarmak istiyorum acaba bunu nasıl yaparım?

WELCOME TO THE INTERNET! -The men are men. -The women are usually men. -15 year old girls are FBI agents.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    flash diks, cd, bluetooth.. ya da ikisi arasında kablolu yada kablosuz bir ağ kur o şekilde de yapabilirsin

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek

ertan bunu yazdı:
    -----------------------------
    flash diks, cd, bluetooth.. ya da ikisi arasında kablolu yada kablosuz bir ağ kur o şekilde de yapabilirsin
    abi yok biliyorum cd blueooth olayını da kablosuz kablolu bağlantı yapmak vista ve xp olunca zormuş yani localhosttan birbirlerini görüyolar pcler ama dosya aktarımı için bi program felan lazım heralde...
    iyice bilen varsa yardım istiyorum

WELCOME TO THE INTERNET! -The men are men. -The women are usually men. -15 year old girls are FBI agents.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    real_agabey
    real_agabey's avatar
    Erkek
    modem ve internetin varsa msn üzerinden hızlı bişekilde yapabilirsin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WilliamWallace
    WilliamWallace's avatar
    Erkek
    Herhangi bir kablolu veya kablosuz ağ ve paylaşıma açılmış klasörler ile localhost vb. bir sorun olmadan halledersin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek
    WilliamWallace bunu yazdı:
    Herhangi bir kablolu veya kablosuz ağ ve paylaşıma açılmış klasörler ile localhost vb. bir sorun olmadan halledersin.
    halletim bu şekilde ben çok kasıntı bişey sanıyodum

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    bende sunu yapamadim yaw.. evdeki agda wisali bilgisayardaki diskimin tamamini  xp li bilgisayara gorduremedim.. sadece public diye bir yer var orayi gorebiliyor arkadas ne hikmetse.. :/

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

bende de aynı orun olmuştu bir kere bi baktım görüyorlar birbirlerini bende o anda aldım ifadesini 30gb arşiv taşıdım :d

birdaha da yapamıdım :D 

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WilliamWallace
    WilliamWallace's avatar
    Erkek
    Bu tip görmeme durumlarında netscan vb. port arayan bir program kullanın...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    aynı durum bende vardı kurdumikisi arasında  bir ağ aktardım tüm dosyları hiçtesorun olmadı

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
Toplam Hit: 1777 Toplam Mesaj: 10