Visual Studio IDE Lazim.

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hannibal_King
    Hannibal_King's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Ağustos/2010
    Erkek
    Kanakan bunu yazdı
    Hannibal_King bunu yazdı
    Kanakan bunu yazdı

    Sayin müridler,

    Visual Studio lazim acaba 2022 yeni versiyonunu bulma imkanim varmi?

    Visual Studio Community sanirim ücretsizmis, bu Visual Studio Community versiyonu ise yeni baslayan biri olarak yetermi? 

    Yapmak istedigim biraz C# biliyorum onun üzerine calisip kendimi gelistirmek birde bu IDE ile Android uygulamalarinin yapimini ögrenmek.

    Hocam zaten programlamaya giriş kursunu almıştın. Kendin başlama bir süre daha bekle bence. Dersleri çekmeye devam ediyorum.

    Visual Studio kurulumunu da anlattım. Visual Studio`nun Community versiyonunu kullanıyoruz. Bu versiyon zaten ücretsiz. Öğrenci maili ile uğraşmana gerek yok. Ayrıca Visual Studio 2022 nin kurulumunu içeren yeni video da ekleyeceğim. Zaten tamamen ayni kurulumları. Ancak yine de ekleyeceğim. Bu kısmı yanlış bilen çok insan olduğunu farkettim. Ücretli sanıyor insanlar.

    Tamam hocam zaten bende senin kurslar icin hazirlik amacli Visual Studio IDE'sini ariyordum.Gerci sen kursda Notepad++ editör falan filan diyorsun ama bence Visual Studio IDE'sini de kurs esnasinda ögrensek iyi olur.

    IDE nin öğrenmelik ayrıntılı konuları yok. Yeni proje nasıl oluşturulur veya IDE üzerindeki kutuların yerleri nasıl değiştirilir gibi şeyleri bilmek yetiyor. Kalan diğer menüleri ihtiyacın oldukça lazım oldukça öğreniyorsun.

    IDE üzerinde otomatik tamamlama özelliği bulunduğu için yeni başlayanlar açısından sıkıntılı.   Özellikle programlamaya giriş kursunda otomatik tamamlamayı kullanmamak lazım. Amaç zaten öğrenciye kod yazdırmak. Belki kursun sonlarına doğru kullanılabilir. 

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Mart/2004
    Erkek

    Olum koca firmada community kullanıyoruzda yetiyor ne yapacan enterprise ı . Hangi özelliğini kullanacaksın merak ettim.

     
     

     

     


    Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Eylül/2005
    Erkek

    sanırsam tüm cevapları okumuyorsun hocam. VS'in community'sini indirip öğrenmeye geliştirmeye devam edebilirsin,  her kursa devam edebilirsin. araman gereken bir şey yok 


    .
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kanakan
    Kanakan's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Aralık/2014
    Erkek
    DrKill bunu yazdı

    Olum koca firmada community kullanıyoruzda yetiyor ne yapacan enterprise ı . Hangi özelliğini kullanacaksın merak ettim.

     

     

    Hoca nerenle okuyorsun a.q.

    ben enterprise mi diyorum dön bir daha bak.

    android gelistirmeyide visual studio'da c# ileögrenmek istiyorum bunu iceren sürüm hangisi ise onu istedim.Community ise community,  zaten edu.tr mail adresim var.

     

    Kanakan tarafından 28/Kas/21 23:57 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 1480 Toplam Mesaj: 15
c# android visual studio