folder Tahribat.com Forumları
linefolder E-Book
linefolder Vitruvis'un 10 Ciltlik De Architectura Eseri ( E-Book İstek)

Vitruvis'un 10 Ciltlik De Architectura Eseri ( E-Book İstek)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Baturay_Turkmen
    Baturay_Turkmen's avatar
    Erkek

Bu kitabı nerede aradıysam bulamadım, bölümüm için de gerekli bir kitap ... 10 cilt olduğu içinde para vermek istemiyorum yardımcı olabilecek varsa çok memnun olurum...

Ne Mutlu Türk Doğana..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

bu mu http://tr.scribd.com/doc/98426789/Los-Diez-Libros-de-Architectura-Vitrubio ?

yoksa bu mu? (5 kitap var)

Vitruvius:%20On%20Architecture,%20Volume%20I,%20Books%201-5

http://dfiles.eu/files/p2o4ejfet

unbalanced tarafından 06/Oca/13 22:17 tarihinde düzenlenmiştir

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sezpanhe
    Sezpanhe's avatar
    Erkek

Birde erkeklerin el kitabı  diye bir kitap varmış onun pdfi varmıdır acaba kimsede ?

Zehirrr . . .
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Baturay_Turkmen
    Baturay_Turkmen's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

bu mu http://tr.scribd.com/doc/98426789/Los-Diez-Libros-de-Architectura-Vitrubio ?

yoksa bu mu? (5 kitap var)

Vitruvius:%20On%20Architecture,%20Volume%20I,%20Books%201-5

http://dfiles.eu/files/p2o4ejfet

ya aslında bana türkçesi lazım yazmamışım oraya ama ... 

Ne Mutlu Türk Doğana..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Carlsaganandcat
    Carlsaganandcat's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

% 99 bulamazsın, alabilirsen daha iyi edersin, hayat boyu okumak gereken bir eserdir

Carlsaganandcat tarafından 07/Oca/13 00:34 tarihinde düzenlenmiştir

9200 feetde alınan ilk nefes...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Baturay_Turkmen
    Baturay_Turkmen's avatar
    Erkek
    Muqi bunu yazdı

% 99 bulamazsın, alabilirsen daha iyi edersin, hayat boyu okumak gereken bir eserdir

Almaya kalksam 15- 16 tane sağlam kitap almam gerekiyor e-book'u olmayan... ama neyazık ki maddi imkansızlıklar :) belki bi mürid çıkar al bak ben buldum Türkçe olanını diye :)

Ne Mutlu Türk Doğana..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

hocalar öyle pdf bulamazsınız her kitabın. bizdeki teknik kitapların bile pdf i yok sebebi basit.

yabancılar kitabın hem basılı halini hem pdf şeklinde satış yapıyor. bu sayede biri kitabı pdf olarak satın aldıktan sonra kitap yayılıyor

türkiyede böyle bi uygulama yok en azından ben görmedim. böyle olunca da kitabın pdf halini bulmak için yazarın paylaşması, birinin ondan çalması

ya da birinin taraması gerekiyor.

o yüzden türkçe kitaplarda e-kitap sıkıntısı var, henüz gelişmemiş bir sistem zaten türkiyede tutulmaz da

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Baturay_Turkmen
    Baturay_Turkmen's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

hocalar öyle pdf bulamazsınız her kitabın. bizdeki teknik kitapların bile pdf i yok sebebi basit.

yabancılar kitabın hem basılı halini hem pdf şeklinde satış yapıyor. bu sayede biri kitabı pdf olarak satın aldıktan sonra kitap yayılıyor

türkiyede böyle bi uygulama yok en azından ben görmedim. böyle olunca da kitabın pdf halini bulmak için yazarın paylaşması, birinin ondan çalması

ya da birinin taraması gerekiyor.

o yüzden türkçe kitaplarda e-kitap sıkıntısı var, henüz gelişmemiş bir sistem zaten türkiyede tutulmaz da

:) bende belki Türkçesini bulan vardır diye yazdım.... normalde internette Türkçe set satılıyor ancak e-book yok... belki birine denk gelmiştir hevesiyle açtım konuyu :)

Ne Mutlu Türk Doğana..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    birara google in gruplari vardi ebook uzerine.
    birde tarih sitelerinde tarih kitaplari var ebook üzerine..
    tek tek uye olup bakacaksin aksi biraz zor.

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
Toplam Hit: 1708 Toplam Mesaj: 9