folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Viyanada Salep Bulabilir Miyim ?

Viyanada Salep Bulabilir Miyim ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

slm müridler

yıl başı dolayısı ile viyanaya gidecem.normalde macaristandayım.burda da hiç türk malı yok.(budapestede var ama budapestede değilim)

canımda bayadır salep çekiyor :D çok içtiğim bişi değil fakat, gitmişken 2 paket alim diyorum.daha önce gitmiştim az çok biliyorum.fakat salep yada türk malları satan yerleri nasıl bulabilirim ?

viyanada mürid varsa bize (ben ve kız arkadaşım) yardımcı olabilir mi ? 

birde gece uyumamayı planlıyoruz.malum oteller pahalı ve dolu.trenle gelip ertesi gün trenle geri dönecez.tren istasyonunda takılacaz yıl başı merasimi bitince.yada bi türk restoranı vardı oraya gidecez.

kız arkadaşım daha önce hiç gitmediği için gezdirecem onu yıl başında da birinci viyanada olacaz.daha sonrasıda allah kerim :D

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

dostum salep dedin, canimdan can aldin. ben abd deyim. 3 kusur yil oldu salep icmeyeli. gecen hafta turkiyeden bir arkadas gelmis, gelirken bir avuc kadar salep tozu getirmis. litre litre sut dokuyorum hala bana misin demiyor bir parmak salep tozu. avuc icini doldurmayan seyle 4 arkadas doya doya ictik.

sana yardimci olamadigim gibi, giciklik bile yapmis oldum heralde ama dayanamadim anlatayim dedim :)

All I need is a possibility.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

Off:-D turkiyede onun bide sivi hali vardi.o on numaraydi ya:-D nese artik gidince turklere fln soracam

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JuMaN
    JuMaN's avatar
    Erkek

Hergün sabah 9 da ve öğleden sonra 4 de salepçi geçiyor dükkanın önünden on numara ama bol tarçınlı ve birde çikolata taneciklerini atıyor görmen lazım yarın bi çekim atım.

JuMaN tarafından 31/Ara/14 00:02 tarihinde düzenlenmiştir

[URL=https://meettomy.site] Pretty Womans from your city[/URL]
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek
    JuMaN bunu yazdı

Hergün sabah 9 da ve öğleden sonra 4 de salepçi geçiyor dükkanın önünden on numara ama bol tarçınlı ve birde çikolata taneciklerini atıyor görmen lazım yarın bi çekim atım.

ne gıcıksınız yavs :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek
    mizahi bunu yazdı

dostum salep dedin, canimdan can aldin. ben abd deyim. 3 kusur yil oldu salep icmeyeli. gecen hafta turkiyeden bir arkadas gelmis, gelirken bir avuc kadar salep tozu getirmis. litre litre sut dokuyorum hala bana misin demiyor bir parmak salep tozu. avuc icini doldurmayan seyle 4 arkadas doya doya ictik.

sana yardimci olamadigim gibi, giciklik bile yapmis oldum heralde ama dayanamadim anlatayim dedim :)

global market yok mu hacı git al.

ya da söyle 2 günde yolluyolar http://bestturkishfood.com/item.php?iid=780

He is finding himself.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

londrada mürid varsa tanışalım

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek
    husnuweb bunu yazdı
    mizahi bunu yazdı

hocam bu site güvenilir mi ? daha önce alışveriş yaptın mı

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek
    Ekerci bunu yazdı
    husnuweb bunu yazdı
    mizahi bunu yazdı

hocam bu site güvenilir mi ? daha önce alışveriş yaptın mı

hocam ben amerika için söyledim, ama viyana'da bulamaman imkansız.

türk marketi falan bak internetten kesin bulursun.

He is finding himself.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek

yahu bu saat olmuş ayıptır günahtır niye yukarda tutuyosunuz konuyu, 2 ay filan oluyo içmeyeli baya canım çekti şimdi şu soğuk gecede :/

test 1 2
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Florenzi
    Florenzi's avatar
    Erkek
    Ekerci bunu yazdı

slm müridler

yıl başı dolayısı ile viyanaya gidecem.normalde macaristandayım.burda da hiç türk malı yok.(budapestede var ama budapestede değilim)

canımda bayadır salep çekiyor :D çok içtiğim bişi değil fakat, gitmişken 2 paket alim diyorum.daha önce gitmiştim az çok biliyorum.fakat salep yada türk malları satan yerleri nasıl bulabilirim ?

viyanada mürid varsa bize (ben ve kız arkadaşım) yardımcı olabilir mi ? 

birde gece uyumamayı planlıyoruz.malum oteller pahalı ve dolu.trenle gelip ertesi gün trenle geri dönecez.tren istasyonunda takılacaz yıl başı merasimi bitince.yada bi türk restoranı vardı oraya gidecez.

kız arkadaşım daha önce hiç gitmediği için gezdirecem onu yıl başında da birinci viyanada olacaz.daha sonrasıda allah kerim :D

Bulursun merak etme

Degil salep Türkiye'de satilan doritos, cheetos ithal ediliyo Almanya'ya, Avusturya'ya

Tek Yol Atatürk 1881 - ∞
Toplam Hit: 2228 Toplam Mesaj: 20