Vize İçin Çakma Rezervasyon
-
hocam selam
arama marama yok kim dedi onu aq :D sen isim soyisim hangi şehire gidiceğini söyle hemen yapayım sana bi fake reservation
-
TeRRoR bunu yazdı
Ocak ayında İtalya/Roma'ya gidicem arkadaşımın yanına. Onun evinde kalıcam ancak vize sırasında çakma otel rezervasyonu sunmam gerekiyor. Şimdi;
1) İptal edilebilir rezervasyonu nereden/nasıl yapabilirim-önerirsiniz?
2) Ekşi'de okuduğumda pasaport polisinin rezervasyon yaptığın oteli arayabildiğinden filan bahsedilmiş. Olay nasıl cereyan ediyor? Ben iptal ettirdikten sonra pasaport polisi arasa benim rezervasyon iptal çıksa noolur kapıda mı kalırım?
Konu hakkında tecrübeli müritler mevzuyu bi açıklayabilir mi?
Hocam arkadaşın airbnb ye koysun evini yap sende reervasyonunu. Parayı alırsın ondan :) Ya da gitmeden dendiği gibi iptal edersin falan. Vize memurunun oteli arayıp sorması çok olağanüstü bi durum
edit: hadi diyelim arayıp sordu bu durumda arkadaşını aramış olacak ki o da istediğini söyleyebilir evet gelecek kalacak vs vs .
ndmylmz tarafından 21/Kas/17 15:04 tarihinde düzenlenmiştir -
Vize memuru arayıp oteli soruyor rusyaada başıma geldi.
-
gençler sağolun bilgiler için. booking'den ön ödeme olmadan bir rezervasyon yaptırdım. vizeden sonra iptal ettiricem. umarım ülkeye giriş esnasında göte gelmem.
-
Ödeme yapmadıysan iptal etmene gerek yok. Hiç uğramayıverirsin.
-
emrah20 bunu yazdıÖdeme yapmadıysan iptal etmene gerek yok. Hiç uğramayıverirsin.
Adamlar da odayi başkasına vermesin, zarar etsin. Bedava imkan sağladığı için sikin adamlari. Haklisin.
-
Kaan bunu yazdıemrah20 bunu yazdıÖdeme yapmadıysan iptal etmene gerek yok. Hiç uğramayıverirsin.
Adamlar da odayi başkasına vermesin, zarar etsin. Bedava imkan sağladığı için sikin adamlari. Haklisin.
Arkadaş haklı, en azından işinizi gördükten sonra iptali öncesinden gerçekleştirin, yazık günah..
-
Kaan bunu yazdıemrah20 bunu yazdıÖdeme yapmadıysan iptal etmene gerek yok. Hiç uğramayıverirsin.
Bende turizm sektöründeyim bizim türk ve azerilerde özellikle, yapıp bırakma huyu var. son 48saate kadar iptal hakkı tanıyor oteller, fakat son 48 saat te iptal edince otel o odayı hem satamıyor hemde tedarikçiler zarara giriyor.
Amaç farklı ama, engellenebilir bir durum değil malesef..
-
Kaan bunu yazdıyunusdogan bunu yazdı
hocam ben bosnaya giderken booking'ten rez yaptım. telefon numaramı istemedi mail kısmıyla ilgili ise oraya spam mail yazdım. iptal etmedim bile :D
İyi yapmışsın, sayende otelci zarar etti,iptal etmediğin için o odayı başkasına satmadı. Başın göğe erdi mi?
hocam oraya gideceğim güne kadar bookingten baktım boş odası halen vardı takma kafana :)