Vize İşlerinden Anlayanlar.
-
samurai bunu yazdı:
-----------------------------
ben fransa vizemi herşeyim %100 hazır ve eksiksiz oldugu halde yaklaşık 20 günde uçak biletimden 2 gün öncesinde alabilmiştim. eğer uygun görürlerse son güne yakın bir zamanda verirler, uygun değilsen şimdiye kadar arayıp eksiğiniz var şu kısım olmamış tarzı bi bilgilendirme yaparlardı diye düşünüyorum.
buarada yurt dışı hayalinin peşinden gitmene sevindim , eğer gidebilirsin çok güzel günler seni bekliyor ;) bol bol gez, ryanairle kanka olmaya bak londradan uçakları vardı yanlış hatırlamıyorsam=)
-----------------------------=) dediklerin hala dün gibi aklımda zaten hocam :) bende evraklarımı &100 hazır verdim hatta fazla belgelerde koydum :) Gidiş tarihimden önce verseler bare :D
-
enes bunu yazdı:
Vize İşlemim Hangi Aşamada Bilmiyorum(Bunuda Nereden Öğrenebiliriz Acaba? )
Kardes sana verilen CSC ile baslayan bi track numarasi olmasi lazim. Bu siteden hangi asamada oldugunu kontrol edebilirsin.
https://www.visainfoservices.com/Pages/TrackYourApplication.aspx?language=9 -
enes bunu yazdı:
-----------------------------
@Esconda
Bu gidişle bekliyoruz zaten :) bir kaç gün daha bekleyelim bakalım :)
@DemodorAbi Sen Zaten Ben Nerde Hata Yapsam Yardım Ederdim Diyorsun :D :) Saolasın.
@pr_x71
Ne Konuda hocam :) Hemen Ulaşayım
-----------------------------Vize işi için hocam :) adam hem shengen hem amerika vizesi aldı :) Vize amaç oldu adam için :D avrupaya vize aldı ama gitmiyo :D