Vize Sinavinda Defter, Kitap, Wireless Serbest
-
Yarin sinavim var beyler. Ilk 4 hafta devam edemedim. Sinava kadar geriye kalan 4 haftaninda 3' une katilim yapabildim. Sinavimiz 1 soru olacak. Parca verecek hoca bizde onu yorumlayacagiz. Yarin saat 09:30' da yardimci olabilecek var mi? (
Bu yaz ABD' ye gidecegim not ortalamam onemli hocanin notuda biraz kit. Cok yonlu dusunmemizi ister.)
YÖNETİM EKONOMİSİ DERSİ İÇERİĞİ (2013/2014 Öğretim Yılı)
Prof.Dr. Akın OLGUN Prof.Dr. M.Metin ARTUKOĞLU
1. HAFTA (24.9.2013)
Yönetim nedir ?
Yönetici, Lider, İdareci, CEO Kavramları
Yönetici, Lider, İdareci Arasındaki Farklar2. HAFTA (01.10.2013)
İyi Bir Yöneticinin Özellikleri
Yönetim Süreci
Profesyonel Yönetimler
Yönetim Yaklaşımları3. HAFTA (08.10.2013)
Amerikan Tipi Yönetim, Z Tipi Yönetim
Yönetimde Yetki ve Sorumlulukların Dağılımı
Ast-Üst ilişkisi4. HAFTA (22.10.2013)
Yönetim Kademeleri
Yönetim Fonksiyonları5. HAFTA (05.11.2013)
Yönetim Fonksiyonları<strong style="text-indent: 0cm;">
<strong style="text-indent: 0cm;">6. HAFTA (12.11.2013)
Örgütlerde Çatışma, Rekabet ve İşbirliği
Küreselleşme ve Yönetim
<strong style="text-indent: 0cm;">
<strong style="text-indent: 0cm;">7. HAFTA (26.11.2013)
ARA SINAV
-
Hocam bişe söylim mi tek soru kitap internet vs serbestse muhtemelen nette bulamayacağın bir soru olacaktır. Yani yorum + bilgi şeklinde bir soru olursa buna sizin de kişisel özelliklerinizi eklemenizi isterse bu soruyu senin dışında kimse cevaplayamaz. O yüzden konulara kabataslak hakim ol. Ana hatlarıyla tüm konuları bil, detay çıkacağını zannetmiyorum.
-
Haciabi aynen uzun bir metin verecek sen yorumlarini da katacaksin vs. bakalim yarin gorecegiz artik.
-
valla hocam sizde nasıldır bilmem ama bizdede kitap-defter her bişi serbest 1-2 soru oluyordu gecen sene çan genede 25 di :) (mühendislik bölümü)
allah kolaylık versin sana :D
-
Tek soru ve uzun parçaysa açıkça belli ki bütün hepsini bir defada kitleyecek.Şimdiye kadar çalışmadıysan erkenden uyu, yanına bi o kâr kalır.
literatur tarafından 25/Kas/13 23:39 tarihinde düzenlenmiştir -
Sencer bunu yazdı
Tek soru ve uzun parçaysa açıkça belli ki bütün hepsini bir defada kitleyecek.Şimdiye kadar çalışmadıysan erkenden uyu, yanına bi o kâr kalır.
Allah' tan calistim biraz. Genel konu hakkinda bilgi sahibiyim. Artik konulari genel hatlariyla soruya baglayacagim. Yarin Sinavdayim diye baslik acacagim belki yardimci olan cikar :)
-
genellikle nette bulunmayacak bir soru olur ve yüksek ihtimal yorum ister. direkt olarak teorik bilgi yazarsan pek puan etmez diye düşünüyorum. "hangi sandalye" örneği geldi aklıma birden..
-
break bunu yazdı
Yarin sinavim var beyler. Ilk 4 hafta devam edemedim. Sinava kadar geriye kalan 4 haftaninda 3' une katilim yapabildim. Sinavimiz 1 soru olacak. Parca verecek hoca bizde onu yorumlayacagiz. Yarin saat 09:30' da yardimci olabilecek var mi? (
Bu yaz ABD' ye gidecegim not ortalamam onemli hocanin notuda biraz kit. Cok yonlu dusunmemizi ister.)
YÖNETİM EKONOMİSİ DERSİ İÇERİĞİ (2013/2014 Öğretim Yılı)
Prof.Dr. Akın OLGUN Prof.Dr. M.Metin ARTUKOĞLU
1. HAFTA (24.9.2013)
Yönetim nedir ?
Yönetici, Lider, İdareci, CEO Kavramları
Yönetici, Lider, İdareci Arasındaki Farklar2. HAFTA (01.10.2013)
İyi Bir Yöneticinin Özellikleri
Yönetim Süreci
Profesyonel Yönetimler
Yönetim Yaklaşımları3. HAFTA (08.10.2013)
Amerikan Tipi Yönetim, Z Tipi Yönetim
Yönetimde Yetki ve Sorumlulukların Dağılımı
Ast-Üst ilişkisi4. HAFTA (22.10.2013)
Yönetim Kademeleri
Yönetim Fonksiyonları5. HAFTA (05.11.2013)
Yönetim Fonksiyonları6. HAFTA (12.11.2013) Örgütlerde Çatışma, Rekabet ve İşbirliği
Küreselleşme ve Yönetim
7. HAFTA (26.11.2013) ARA SINAV
sana tavsiyem dış kaynakları bırak ve hocanın verdiği sorulara odaklan, öna göre cevaplar ver.... çünkü internetin ve ders notlarının serbest olduğu sınavları bilrirm o sınavlardan senden istenen senin kendi özgün yorumun ve bakış açındır zaten o sorunun cevabını falan dış kaynaklardan bulma şansın olsaydı hoca sana o dış kaynaklrı serbest etmezdi o yüzden boşuna zaman kaybı yapıp dış kaynaklardan araştırma yapma derim. başarılar..
-
ne sordu hocan merak ettim :)
-
Dostlar tecrubeniz olsun bir tavsiye, bir hoca size sinavda defter kitap serbest dediyse bilinki sictiniz. Bu adaminkinde wifi de a ikmis ALLAH yardimcin olsun...
-
hocam yuksek lisans yahu boru degil bu bi de gelip buraya mi soruyorsun liseliler gibi yani adam sana resmen ne biliyorsan yaz dusunme yetenegine puan verecem demis. Ben de egede yuksek lisans yaptim bizim sinavlar da oyle olurdu hoca gelirdi gen verirdi su canlidan bu canliya nasil aktarilir derdi sinav kagidini 1 hafta sonra verirdik yani oyle olur sinav dedigin.