Vizesiz Fink Atabileceğim Ülkeler
-
merhabalar
bu ay sonu yola çıkıp eylüle kadar dolaşmayı günlük vs çalışıp arada bi aç kalıp vs eylüle doğru dönmeyi planlıyorum.
bu bağlamda vizesiz gidebileceğim önerdiğiniz ülke varmı? su anda aklımda yakın olduğu için azerbaycan ve güzel olduğunu düşündüğüm için bosna hersek var?
not: isteyen gelebilir !
-
araştırdıysan denk gelmişsindir ama konuya girdikten sonra niyetlenen biri olursa diye:
(http://goo.gl/GEIfN)Vize muafiyeti anlaşması imzalanan ülkeler şunlar:
Antigua -Barbuda, Arjantin, Arnavutluk,
Bahamalar, Barbados, Belize, Bolivya, Bosna-Hersek, Brezilya,
Ekvador, El Salvador,
Fas, Fiji, Filipinler,
Guatemala, Güney Afrika Cumhuriyeti, Gürcistan,
Haiti, Hırvatistan, Honduras, Hong Kong,
İran,
Jamaika, Japonya,
Karadağ, Kazakistan, Kırgızistan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Kolombiya, Kore Cumhuriyeti (Güney Kore), Kosova, Kosta Rika,
Libya, Lübnan,
Makau Özel İdare Bölgesi, Makedonya, Maldivler, Malezya, Mauritus,
Nikaragua,
Pakistan, Palau Cumhuriyeti, Paraguay, Rusya, St. Vincent-Grenadines, Singapur, Solomon Adaları, Sri Lanka, Suriye, Svaziland,
Şili,
Tanzanya, Tayland, Trinidad-Tobago, Tunus, Tuvalu,
Uruguay,
Ürdün,
Venezuela, Vatikan,
Katar,
Kamerun,
Yemen,
Ukrayna.
Belarus ve Nijerya ile da yapılacak anlaşmalarla çok yakında vizelerin kalkacağı belirtildi.kabaca bakınca bisikletle avrupa turu için tek sorun yunanistan gibi duruyor. :D
-
Hocam bildiğim Rusya var fakat orada da en fazla vizesiz 1 ay kalabiliyorsun.Ama sende bilirsin ki Rusya için 1 hafta bile yeter :D
-
ben olsam pakistana giderdim :D
-
tahrefk bunu yazdı:
-----------------------------Hocam bildiğim Rusya var fakat orada da en fazla vizesiz 1 ay kalabiliyorsun.Ama sende bilirsin ki Rusya için 1 hafta bile yeter :D
-----------------------------ne bakımdan 1 hafta bile yeter?
-
yeni geldim taylandı öneririm ordan bi vietnam kamboçyada da yapabilirsin
-
Japonya, rusya, ukrayna, tavsiyem japonya'dır, uzak biraz tabi :)
-
ingilizce yeterli oluyor mu ?
-
MaTRiXe bunu yazdı:
-----------------------------ingilizce yeterli oluyor mu ?
-----------------------------avrupa ulkelerinin tamaminda ingilizce yeterli. birazda almancan olursa iyi anlasabiliyosun sanirim. ispanya ve italya'da ingilizce diger ulkelere gore pek yaygin degil. ozellikle ispanya'da cok sorun yasayabiliyosun. rusya ve ukrayna konusunda pek bilgi sahibi olmasam da, rusya'da ingilizce pek yaygin degil diyorlar. japonya'da ingilizceyi herkes biliyor nerdeyse az cok.
-
lalada bunu yazdı:
-----------------------------merhabalar
bu ay sonu yola çıkıp eylüle kadar dolaşmayı günlük vs çalışıp arada bi aç kalıp vs eylüle doğru dönmeyi planlıyorum.
bu bağlamda vizesiz gidebileceğim önerdiğiniz ülke varmı? su anda aklımda yakın olduğu için azerbaycan ve güzel olduğunu düşündüğüm için bosna hersek var?
not: isteyen gelebilir !
-----------------------------adam into the wild
-
Peroksit bunu yazdı:
-----------------------------ben olsam pakistana giderdim :D
-----------------------------ben senin niye gideceğini biliyorum oraya :D
hocam ; rusyaya kaydır kendini :D
azerbaycanda seni soyarlar :D