Vocoder Kulanarak Yaptigim Mini Cover
-
SweeneyTodd bunu yazdı:
-----------------------------
Dj_DooM3 bunu yazdı:
avluka bunu yazdı:
hocam harbi cok manyak bişe olmuş :D
-----------------------------eyvallah hocam ;) FL studyo kullanan avrsa notalari ve proje dosyasini da yollayabilirim ;)
-----------------------------Hocam bende FL Studio kullanıyorum ama bu mix konusunda fazla bilgim yok
-----------------------------hocam, mix fln yapman da gerek yok. vocoder a bir mikrofon bir de enstruman bagliyosun okadar. real time sesini kaydetmeden effekti uyguluyor ;)
-
Dj_DooM3 bunu yazdı:
SweeneyTodd bunu yazdı:
Dj_DooM3 bunu yazdı:
avluka bunu yazdı:
hocam harbi cok manyak bişe olmuş :D
-----------------------------eyvallah hocam ;) FL studyo kullanan avrsa notalari ve proje dosyasini da yollayabilirim ;)
-----------------------------Hocam bende FL Studio kullanıyorum ama bu mix konusunda fazla bilgim yok
-----------------------------hocam, mix fln yapman da gerek yok. vocoder a bir mikrofon bir de enstruman bagliyosun okadar. real time sesini kaydetmeden effekti uyguluyor ;)
-----------------------------Ya pc klavyesi ile çalıyorum iyide müziklerim var yani ama mikrofonla nasıl kayıt alınıyor bilmiyorum
-
ah bide içindeki reverb sevdasını dizginleyebilse bu cocuk :)))
-
iSo bunu yazdı:
ah bide içindeki reverb sevdasını dizginleyebilse bu cocuk :)))
-----------------------------:D dostum reverb yok busefer yha :D enstrumanla iglhili bir problem var :D cozemedim nedenini ama genel reverb varmis gibi cikiyo ses :D