Vodafone 3000 Sms Her Yöne Paketini Kullanan Varmı
-
yok şimdi neden soru acaba bu soruyu diyorsunuz ben kullanıyorum da az önce msj geldi vodafone den 9 tl oluyormuş ayın ... kaçından itibaren (kaçı olduğunu unuttum msj ı da sildim) haber vermek istedim :) kendimi felaket tellalı gibi hissettim şu an :)
35 kontürle başladılar bu işe 39 yaptılar yani 7,8 tl şimdi 9 oldu hadi bakalım!!!
-
29unda başlıyor... Banada geldi...
-
türkcell 10 lira
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------
türkcell 10 lira
-----------------------------her yone 10,ooo sms 10 tl yaptılar hacı..
-
kontör yerine paraya geçerek gizli zam yaptılar. avea ya geçmeyi düşünüyorum.
-
hepsi şerefsiz bunların.turkcellden vadofoneye taşıdım numaramı cep 2 tarifesiyle her yöne 1 dk sı 1knt yani 200 kuruş idi.ama liraya geçişti 300 kuruş oldu dakikası
gelde ana avrat kayma
-
liraya geçiyoz hesabına fena karıştırdılar insanların aklını takıyorlar her türlü
-
liraya geçtik diyorlar ama aslında orda demek istedikleri. liraları size geçirdik...
-
piratekadir bunu yazdı:
Kreyzi bunu yazdı:
türkcell 10 lira
-----------------------------her yone 10,ooo sms 10 tl yaptılar hacı..
-----------------------------yuhhhhhhhhh... ne deiyim dhaaa
-
türkiye sınırları içerisindeyken vodafone kurumsal sınırsız kullanıyorum. her yöne sınırsız sözde :) öyle kısıtlama falan yok. Ayrı bi tarife bizde ki. Ama gel gelelim hiç bir zaman o sabit dedikleri ücreti ödemedim. 99 tl olan ücret genelde bana 150 civarı geliyor. Haa mesaj falan derseniz hayatımda msj çeken bir adam değilim. ki hadi çektim diyelim 10 tane çekeyim. bu sms in tanesi 5 liramı 10 liramı çözemedim :)) hadi hayırlısı bakalım. avea ya geçmeyi düşünüyorum. Vodafonenin tek avantajı bir çok ülkede hizmet vermesi ve operatör içi konuşmaların aynı olması.
-
http://haber.mynet.com/detay/finans/cepte-sabit-hatti-olan-yandi/510332
liraya geçmek bazılarının baya işine gelmiş.