Vodafone Cepnet Tarifesi Ve 3G (Hızı Hakkında)
-
AbdullahAzad bunu yazdı:
-----------------------------
üyelik için hiç bişi yazmadım.
normal baglanıyorum. 7 liralık kullanımdan sonra mesaj gelıyor :)
http://www.vodafone.com.tr/Internet/standart-internet-faturasiz.php
caps ver lan diyenler olursada :)
-----------------------------sitede "Aboneler bu tarifeyi 3G ağında kullanmaları durumunda 1,0 Mbps'ye kadar hız ile hizmet verilir. Adil kullanım hakkına ulaşılması durumunda fatura dönemi sonuna kadar 128 kbps'ye kadar olan hız ile internete bağlanılabilir." yazıyor sende hızda düşme var mı?Varsa en düşük kaçı gördün?
-
hah abi şöyle konuşun daşşaklarımı yiyin ya!
:)
ben de evdeki neti kestirip, bir trici telefon alıp aranıza geliyorum. :)
-
heza bunu yazdı:
AbdullahAzad bunu yazdı:
üyelik için hiç bişi yazmadım.
normal baglanıyorum. 7 liralık kullanımdan sonra mesaj gelıyor :)
http://www.vodafone.com.tr/Internet/standart-internet-faturasiz.php
caps ver lan diyenler olursada :)
-----------------------------sitede "Aboneler bu tarifeyi 3G ağında kullanmaları durumunda 1,0 Mbps'ye kadar hız ile hizmet verilir. Adil kullanım hakkına ulaşılması durumunda fatura dönemi sonuna kadar 128 kbps'ye kadar olan hız ile internete bağlanılabilir." yazıyor sende hızda düşme var mı?Varsa en düşük kaçı gördün?
-----------------------------4 aydır kullanıyorum düşme yok. caps verdim. bugun 6 gb download yaptım hala 600 kbps lerde gezıyorum :)
-
yani abdullahin dedigi su sanirim.. Direkt nete baglaniyo. 7 lira olduktan sonra yeni güne kadar vodafone dan bedavaymis..tabi bunu hergun yapmak tuzlu olur :) ayda 1 yapilabilir :D
-
AbdullahAzad bunu yazdı:
heza bunu yazdı:
AbdullahAzad bunu yazdı:
4 aydır kullanıyorum düşme yok. caps verdim. bugun 6 gb download yaptım hala 600 kbps lerde gezıyorum :)
-----------------------------ulan bu da fiyat olarak bi tarafıma kaçar bea,bana her gün net lazım tek bağlantı kaynağım bu cepnet paketleri,her gün 7 lira öğrenci bütçesi uçar artık bütün linkleri hazırlayıp tek günlük download partisi yaparım bende :D eyvallah sağolasın.
-
peki cep telefonunu "vodem" olarak kullanabiliyoruz mu?
-
erbogan bunu yazdı:
peki cep telefonunu "vodem" olarak kullanabiliyoruz mu?
-----------------------------ya da "vodem'de cepnet" kullanabiliyoruz mu?
-
Yarın telsim şubesine kampanyası güzel olan bir tarifeye geçmek istiyorum. Özellikle mesajlaşmak ve internet ön planda olacak.
-
cuneyd bunu yazdı:
AbdullahAzad bunu yazdı:
şuan bunu sana vodafone gunluk tarıfe ıle yazıyorum.
suan hotfile downloa hızın 600 kbps :)
günlük 7 lira verıyorum hız sınırı olmadan kullanıyorum. gece 12 ben berı toplam ındırdıgım download: 15 GB :)
kullancam zaman hattıma 7 lira yukluyorum. gece 12 ye kadar sınırsız kullanıyorum.
hocam gunluk 7 lira verip ve sinirsiz ve kotasiz indirme var mi ya vodafone da ? Senden duydum bunu..
günlüktede 100 mb kota var oto hız düşme garanti.