Vodafone Da Cepten İnternete Pc İle Bağlanmak Yardım!
-
arkadaşlar 5310 express müzik tel var modem olarak görüo bağlandı olarak gösterio fakat internet erişimi yok dio tel ayarlarında bi hata var nasıl düzeltebilrm
-
pc suite mı kullanıyor sun?
-
--- nokia pc suite
---- Vodafone mobil connect
iki programı kur, nokia pc suit algılayınca vodafone mobil connect programıyla baglan...
1 yıldır kullanıyorum tık demedi daha :D
-
denetim masasından set up connetion geldikden sonra aşagıdaki gibi devam et resimde ben bluetoot üzerinden 3 tane cep tel tanımladıgım için 3 tane bluetooth linki çıkıyor sende usb olaraktel gormesı lazım pc suite modanda bagla. kolay gelsin

-
abi ben n73 kullanıyorum usb kalosunu taktım pc suite kurdum. internete bağlan dedim hop internetteyim yapıştır mursel.
-
tcell de de olur mu ki bele?
-
hocam ya bn yaptım snn dediklerini saolasın oluyo gibiydi ama bnm paket verim yok beleşim var ocak boyunca tele paket alın die bişi geldi sorun ondan mıdır ?
-
hocam 3 aydır ne kullanıyon bu nasıl bi paket :D ocak ayı boyunca beleş net kampanyasını kullancam sonra napcam ben?vodafone faturalı hattım var face twitter bedava pc suite ile bağlansam faturaya yansırmı acaba ? bu konuda biraz bilgiye ihtiyacım var yada bu beleş net paketi veren telefonlar satıılıyor onlar nelerdir
-
hocam pcsuite ile bağlanıyorsan vodafone turkiye i seçme avea seç oluyor ;) daha 2-3 gün önce başıma geldi bu durum . bu şekilde çözdüm
-
şu vodafone mobile connect programını nette bulamadım bulsamda ölüü veya vıp linkler var bildiğinz bir yer yada progrqam
varsa paylaşabilir misinz
-
kont239 bunu yazdı:
-----------------------------
şu vodafone mobile connect programını nette bulamadım bulsamda ölüü veya vıp linkler var bildiğinz bir yer yada progrqam
varsa paylaşabilir misinz
-----------------------------http://www.tahribat.com/Forum-Huawei-Mobile-Partner-3g-Usb-Modem-Yazilimi-128761/
illa orjinal yazılım dersende
http://www.vodafone.com.tr/software/Setup-9.4.9.22273-full.cabinet.zip