Vodafone Dan 3G Kampanya

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeMi_R
    DeMi_R's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

kuytul bunu yazdı:
    -----------------------------

kopyala yapıştırda son nokta :)

bari zoom in zoom out simgelrini ayıklasaydın :)

Bundan sonra Senin için tek tek yazacam birader :)

Sabreden Zafere Ulaşır...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeMi_R
    DeMi_R's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

underzero bunu yazdı:

kampanya gorunuste gayet mantikli geliyor.

fakat, arayip sunlari sor

kampanyadan vazgecersem ne odeyecegim, 

kampanyadan vazgecersem aldigim urunleri geri alacakmisiniz,

ilk faturada ne kadar tutar gelecek,

aylik 65 tl veya 75 tl nin disinda ve gorusme tutarlarimin disinda ne herhangi bir para odeyecekmiyim

kampanya ile birlikte aldigim vodafone hattimda belirli bir tarife mi olacak yoksa istedigim tarifeye gecebilecekmiyim ?

bu tutarakdv, otv dahil mi ?

Abi taahhüt veriyosun 2 yıllık zaten onu herharukarda ödeyeceksin..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

Kuzen kampanya iyi ama yinede çağrı merkezine tel aç sor, tam emin olmadan üye olma.

Kuytul sana gelince, sazanlık yapma. Bilgi almak için açılan konu bu, herşeyi kendi yazacak değil...

.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morportakal
    morportakal's avatar
    Erkek

3G miş. vodafone türkiye için hazırmış. hey yavrum hey

ingiltere’de 3G ile beraber baz istasyonu sayısı 50.000 ile 70.000 arasında artış gösterdi

isveçte de 3Gnin gelmesinin ardından alerji vakaları arttı. üstelik okul park ve hastanelerde bulunmamasına rağmen.

türkiyedeyse birsürü hastane, park ve okul çevresi baz istasyonları ile çevrili.

ayrıca baz istasyonlarında örümcekler yaşamaz, kuşlar da çevresine yuva yapmaz. doğal hayatı etkilediği için

gerçi kime anlatıyorsun size göre tek lüks var oda yarım milyarlık telefonlarınız. 

bassinyourface
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeMi_R
    DeMi_R's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

EmiRReiS bunu yazdı:

Kuzen kampanya iyi ama yinede çağrı merkezine tel aç sor, tam emin olmadan üye olma.

Kuytul sana gelince, sazanlık yapma. Bilgi almak için açılan konu bu, herşeyi kendi yazacak değil...

kuzen zaten almayacam hem arkadaslar da bilgi sahibi olsu istedim..yanlız bi tane bu işin üstadı çıkar bilgi verir alabilirimde..tabiki senin dediğinide yapmadan olmaz..ayrıca o arkadas umarım kopyala yapıştır yapmaz bi konuyu..takibimde 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    3g testini yaptik sirkette abi turkcell 270 kb ile down islemi gerceklestirdik super ..iphone 3gs de streem video vs film hic donma olmaksizin turkcell 3g olan merkezlerde sorunsuz olarak seyredebiliyorum :) telsimi bilmem :)))
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    o modemi yarı fiyatına satıyorum :) rock'n coke'ta numarasını taşıyan ilk bilmem kaç kişiye verildi..biride ben oldum..ama bi zikime yaramıyor..piyasası ne kadarsa yarı fiyatına vericem..açmadım henz kutusunu

dont think twice its all right
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

morportakal bunu yazdı:

3G miş. vodafone türkiye için hazırmış. hey yavrum hey

ingiltere’de 3G ile beraber baz istasyonu sayısı 50.000 ile 70.000 arasında artış gösterdi

isveçte de 3Gnin gelmesinin ardından alerji vakaları arttı. üstelik okul park ve hastanelerde bulunmamasına rağmen.

türkiyedeyse birsürü hastane, park ve okul çevresi baz istasyonları ile çevrili.

ayrıca baz istasyonlarında örümcekler yaşamaz, kuşlar da çevresine yuva yapmaz. doğal hayatı etkilediği için

gerçi kime anlatıyorsun size göre tek lüks var oda yarım milyarlık telefonlarınız. 

bahsettiğin konulara katılmakla beraber tavrını hiç onaylamıyorum.

yarım milyarlık telefonu olanlar sadece hava atmak niyetinde olanalr değil hatta çoğu bunlardan değil.

peki napalım? interneti baz istasyonlarını kaldıralım mı? dumanla mı haberleşelim? 

internetle ilgili iş sahalarında çalışanları kovalım mı?

Herşeyin bir bedeli vardır, ben 19. yüzyılda yaşayacağıma 10 yıl daha az yaşayım şimdiki zamanda bulunmayı tercih ederim.

hatta deseler ki gel 100 yıl sonrasında yaşa, bir 10 yıl belki 20 yıl daha veririm.

herkese saygı duy, bunu yapmasan bile üslubunu değiştirmelisin bence.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
Toplam Hit: 2984 Toplam Mesaj: 19