Vodafone Den Note II Almalımıyım ?
-
alma!
şu an ikinci eli 900 - 1000 tl
-
taahütlü almaya sıcak bakmayanlardanım, vodafone , turkcell avea gibi bayilerdende alma bence,
teknosa vatancomputer electroworld gibi buralardan kredi kartına peşin taksitli almaya bak
-
Hocam vodafone tahattütlüden uzak dur derim başka bişey demem. İlla vodafone için de söylemiyorum. Birkaç operatorden ağzı yanmış biri olarak söylüyorum. Tarifeni değiştirmek isteyeceksin değiştiremeyeceksin. Hepsini toptan kapatayım, rahatlayayım diyeceksin yapamayacaksın. Neden dersen atıyorum ürünü 65 * 24 olarak aldın. 14 ay ödedin geriye 10 ay kaldı. Yaptığın hesaba göre de 650 lira ödemen gerek ama kapatmak istediğinde bu fatura emin ol 650 liradan çok daha kabarık bir hal alıyor. Demedi deme.
-
Abi aman kredi kartsız hiç bi yere bulaşma.Evkur senet hizmetini veren nadir mağazalardan biri , cazip gelebilir başta ama sonrası daha vahim :D
Discovery sanırım evkurda yok şimdi baktım sitelerine.Bide çok yüksek fiyatlar adamlar i4s 8 gbyi 2099 lira ya bırakıyor 24 ay taksit ile i4s 16 gb yi 1500-1600 civarlarında alıyorsun zaten.Hiç bulaşma bence -
o zaman telefon alamıycaz desenize
-