Vodafone Fatura Borcum İçin Beni Avutaka Vermiş Yardım
-
sende saol
ha parayı öderken de sana posta yada banka hesabı verecektir. açıklama kısmına atıyorum 2009/300 numaralı dosyanın borcuna istinaden yatırılmıştır die yazdır. sonra adama faksla. o da sana dosyanın borcu yoktur die bi belge imzalayıp fakslasın.
-
o zamanlar telsimdi ablam faturalı hattını kapattırıp turkcelle geçmişti 4 tl içerde bakiyesi kalmış üşenmemiş 4tl için awukata wermiş ewe yazı geldi icralık olacaksınız diye aradık sorduk adam 4 tl diyince yüz ifademiz geldi aklıma :D
-
trooper bunu yazdı:
-----------------------------sende saol
ha parayı öderken de sana posta yada banka hesabı verecektir. açıklama kısmına atıyorum 2009/300 numaralı dosyanın borcuna istinaden yatırılmıştır die yazdır. sonra adama faksla. o da sana dosyanın borcu yoktur die bi belge imzalayıp fakslasın.
-----------------------------Tamam hocam bu taksitlendirmeyi aramızda nasıl halledebiliriz ??? sözlü olarak mı yoksa yasal olarak bir şeyler yapmak gerekiyormu
-
sözlü olarak hallet. sen yatırdığın dekontlarını sakla birşey olmaz.
-
trooper bunu yazdı:
-----------------------------sözlü olarak hallet. sen yatırdığın dekontlarını sakla birşey olmaz.
-----------------------------Tamamdır hocam tekrar tşkk
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------Bak şimdi tecrübe konuşuyor beni iyi dinle hiç acele etme hiç panik yapma.
Avukat seni arayacaktır o kadar borcun var bu kadar var icra haciz v.s cart curt atıp tutacaktır :)
sende hiç zkine takmaz bir vaziyette benim fatura borcum 35+37 tl bunu öderim başkada zırnık vermem alıyorsanız alın almıyorsanız gidin icraya verin diyeceksin :)
Seve seve o parayı alıp dosyayı kapatacklar.Hiç bir avukat hukuk bürosu 70 lira için dosya açıp icra dairelerinde koştumaz.
ama sen gidipte ben borcumu öderim neyse kapatalım aman çabuk bitsin dersen kitledikce kitlerler..
-----------------------------avukata gittiyse icraya verilmiş demektir. avukat da tamam 70 ver kapatalım meseleyi demez, dosya masrafı, yasal faiz, vekalet ücreti vs. alırlar senden.
o 70 lira olur sana 250 lira.
bir an önce dosyanı vs işin aslını ögren faiz çok fazla işlemeden kapatmaya bak.
edit: gerekli bilgiyi vermişler zaten, okumamıştım pardon.
-
Bu gün aradım vodafone avukatı sadece 2 faturamı yatıracam avukatlık ücreti vs almayacaklarmış.Henüz de mahkemeye verilmemişim.Çok ilginç 5-6 aydır faturama hiç faiz gelmemiş kokusu sonra çıkar ama yinede telefonla teyit ettiririm borcumu :)))