Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
Vodafone Fiyat / Performans Paketi
Vodafone Fiyat / Performans Paketi
-
Özelden soranlar oluyordu hangi tarifeye geçsek diye. Şuanda gördüğüm kadarıyla en uygun tarife/paket bu.
24 ay taahhüt alınıyor ancak 12. ayın sonunda dilerseniz ceza ödemeden iptal edebilirsiniz. İptal etmezseniz kalan 12 ayda aynı ücretten devam eder. Ek olarak Vodafone Red ayrıcalıklarında da yararlanabiliyorsunuz. Yurtdışına çıkınca vs. Yalnız her bayide olmuyor sanırım. Bakırköy'de yaptırdım ben işlemi. Vodafone ve sabit hatları aramak sınırsız. Benim çevrem genelde Vodafone olduğundan benim için çok iyi oldu.
mkyb tarafından 13/Nis/17 11:46 tarihinde düzenlenmiştir
-
çekmedikten sonra....
-
Maalesef Vodofone kullanıyorum. Taahhüt bitince Turkcell'e geçerim. 10 ₺ fazla ver çeksin kafan rahat olsun. Merkezde evin içinde çekmiyorum ne demek ? İnternet E çekiyor. Yine sinirlendim hiç bulaşmayın neyse :)
-
şu j7 prime denen telefon nasıldır. Bilen var mı önerirmisiniz?
-
10 Gb net icin Turkcell'de yok mu daha avantajli bi tarife? Vodafone Faturali Esnek M 3 Gb Net+750Dk+5000Sms 40 tl oduyorum. Mayista kontratli cihaz taahhutu bitiyor nihayet. Onerdiginiz tarife veya operator var mi?
-
Kernel_Panic bunu yazdı
10 Gb net icin Turkcell'de yok mu daha avantajli bi tarife? Vodafone Faturali Esnek M 3 Gb Net+750Dk+5000Sms 40 tl oduyorum. Mayista kontratli cihaz taahhutu bitiyor nihayet. Onerdiginiz tarife veya operator var mi?
https://m.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/yeni-musteri-paketleri/turbo-akilli-ultra-paket
-
şu olay nedir. hız düşümü olmadan sınırsız internet vaad ediyor.
-
@mkyb Mevcut aboneler için değil sanırım bu, doğru mu?
-
bugrahan45 bunu yazdı
Çin pazari grubunda gördüm bende. Kaç ay kesintisiz dayanır bilemedim. 4G AC router modemler var eve bile olur yani.
-
bugrahan45 bunu yazdı
olay çok basit .
son satır .
-
BIS paketi ile normal paket bug'a giriyor olay ondan ibaret.