Vodafone İdari Takip
-
Hocam 76 TL ödenmemiş faturam varmış, ayrıca bunun haricinde sözleşmem varmışmış bunun feshinden dolayı 250 TL işlemişler. Dedim bu zamana kadar neden bir haber verilmedi, avukatın dediği vodafone gizli tutma hakkına sahiptir. Ödemem gereken tutar 326 TL iken avukat benden bugün içerisinde verdiğimiz hesaba ödeme yaparsan borcun : 648 TL dedi, bugün içerisinde ödeme yapmazsan dosya masrafı vs. eklemeler olacakmış ve yasal işlemler başlıyacakmış dedi.
Gidip önce bu durumu avukatımla görüşücem, mağdur durumdayım bu zamana kadar bir haber verilmedi çünkü.
Siz siz olun vodafonedan uzak durun abiler, ablalar, kardeşler. Orospu çocuklarına 07.2011 - 10.2012 tarihi arasında ödediğim fatura 8 milyarı geçkindir hep sikildim hep sikildim amınakoyim.
-
VideoJockey bunu yazdı
Müridler benim bir vodafone hattım vardı faturalı, ben bunu yaklaşık 4 ay önce faturamı ödeyip kullanmayı bıraktım. Bugün şuan aktif kullandığım telefona mesaj geldi idari takip başlatıldığını, acil bizi arayın diye İLHAN HUKUK başlıklı.
Bu nedir ? Ne değildir ?
- İdari takipteki işlemde ne olur ?
- Borcum varsa ki var görünüyor yoksa niye takibe alsınlar, bu borcu ödeyip onun haricinde bir para ödermiyim ?
benim degil ama bir arkadasimin basina geldi. faturanin 3-4 katini odemek zorunda kalmisti; olay ustunden bir yil gecmisti onunkinde. sen hizli ogren ve bilenle gorus bosuna masraf etme.
-
rakkoc bunu yazdıVideoJockey bunu yazdı
Müridler benim bir vodafone hattım vardı faturalı, ben bunu yaklaşık 4 ay önce faturamı ödeyip kullanmayı bıraktım. Bugün şuan aktif kullandığım telefona mesaj geldi idari takip başlatıldığını, acil bizi arayın diye İLHAN HUKUK başlıklı.
Bu nedir ? Ne değildir ?
- İdari takipteki işlemde ne olur ?
- Borcum varsa ki var görünüyor yoksa niye takibe alsınlar, bu borcu ödeyip onun haricinde bir para ödermiyim ?
benim degil ama bir arkadasimin basina geldi. faturanin 3-4 katini odemek zorunda kalmisti; olay ustunden bir yil gecmisti onunkinde. sen hizli ogren ve bilenle gorus bosuna masraf etme.
Ödemem gereken tutar 326 TL iken avukat benden bugün içerisinde verdiğimiz hesaba ödeme yaparsan borcun : 648 TL dedi, bugün içerisinde ödeme yapmazsan dosya masrafı vs. eklemeler olacakmış ve yasal işlemler başlıyacakmış dedi.
Abi ödeyeceğim bir şekilde bu borcu telefonumu satıp ama yanlarına bırakmayacağım, mağduriyetimden dolayı avukatımla görüştüm karşı dava açarız dedi ödediğine dair belgeni al sen dedi.
-
Faturamı ödedim telimi kapattım diye rahat davranmayın. Bunun gibi bir sürü konu var internette tbt de. Ayrıca geçmiş olsun dilerim hocam. Vodafone a özel bir durum değil bu Turkcell dede avea dada var aynı sorun.
-
aylık 20 liraya her yöne 500 dk alıyorum kafam rahat amk :D
-
Benim çocuğun kullandığı bir Vodefone hat vardı. Hattı Turkcell e taşımıştım.
Bu süreçte 250tl borç kalmış çocuğun telefonuna mesaj atmışlar ancak bana söylemedi.
Bugün tesadüfen Avukat İlhan DUMAN dan mesaj geldiğini gördüm.
Borcunuz için icra takibi başlatılacaktır acil arayın diye. Aradım ama mesai saatleri geçmiş. Yarın tekrar arayacağım.
Edevlette hat fatura sorgulama kısmında sorgulattım ve Vodafone bölümünden yasal takibe düşmüş borç 250tl olarak görünüyor.
Edevletten verdiği link ile vodafone sayfasından 250TL yi ödedim. Şu anda edevletten borç görünmüyor.
Yarın tekrar avukatı arayacağım ancak bu durumda ekstra ne yapmak lazım?
Daha da önemlisi bu durum Findeks kredi notunu etkiler mi?