Vodafone İphone 4 Fiyatları
-
apple.com fıyatlarından bakın apple urunler nokia vs gıbı degıl fıyatlarda sıfırlerda cok fazla oynama olmuyor cok pahalı arkadas 2bınlıra telefona ya mıllet yakında kredı ıle telefon alır arkadas
-
Sadece satış stratejisi çok iyi planlanmış, insanlarda ilgi uyandırmayı başarabilen ve herkezin sahip olamayacağı bir telefon gibi gösterilip herkeze fahiş fiyatlara çakılan, esasında bi cacık olmayan telefon... Yaa hala önünde kamera yok kameraa... Nebiçim 3G bu?
-
gkhn759 bunu yazdı:
-----------------------------
amk amerikada 299 dolara satılıyor 2 yıllık uyelikle.
-----------------------------Bende bunu alayamıyorum yıgınla sorun cıkartan bır urun oldugununda ekleyerek bukadar para vermek hangı mantıga yatkın?
-
gkhn759 bunu yazdı:
-----------------------------amk amerikada 299 dolara satılıyor 2 yıllık uyelikle.
Bizde uyelikle indirim yapacaklarına daha da saplıyorlar
su 199-299 dolara ıphone olmadıgını ne zman anlıcaksınız merak ediyorum..kontratta odediğin para ile daha fazlaya geliyor. birazdanda biri cıkar amerikada 199 dolar bizde 2 bin lira resmen soygun der -
Genki bunu yazdı:
biraz sabırsızlık var bende de. Desire hd yi bekliyorum umarım tatmin edici olur yoksa iphone 4 alıcağım
-----------------------------http://www.tahribat.com/Forum-Htc-Hd-2-Ye-Android-Kuran-120814/1/#1372625 :|
-
ben o mesajı attığımda vodafonun kampanyası yoktu. Satan sahibinden satıodu çoğu ilan da asılsızdı yada taksit olayı yoktu. Goldda da fiyatı 2600 lerde falandı herhale ip 4ün. Oysa vodafon ile çok daha uygun fiyatta şuan
şimdi ise vodafon desire hd getirecek deniliyor onun bekleyişindeyim :|
-
ayfona laf atıyoz ama adamlar işini iyi yapıyolar be. Adamlar dünyada milyonlarca ayfon satıyolar bi tanesinde bi hata çıkıyo sonra biz onu bütün ayfonlara mal ediyoruz yaptığımız yanlış abi yiğidi öldür hakkını yeme demişler :| Ama htc forever ayfon çok kısıtlayıcı. Lan arkadaşta şarkı var atsana diyemiyorum :S Bu ne iş arkadaş ne bok varda bulutut koyyon o zaman bu alete? Yok ne fm alıcısı var ama fm radyosu yok :S Kuralını s2m senin. Açık kaynak HTC baka bişi demem.
-
kipadakontratsız 4g 1700 lıra ıdı ınsert u gelmısti
Balcova kıpa olması lazımdı bı bakın