Vodafone Koç Ailem Kodu İstek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TOMBLACK
    TOMBLACK's avatar
    Erkek

fiyat bana fazla geldi bu fiyatlara ek %62 indirim oluyor yoksa benim kullandığım 25gb internet sınırsız sosyal medya youtube dahil 147 ödüyorum ben 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kroo
    kroo's avatar
    Erkek
    TOMBLACK bunu yazdı

fiyat bana fazla geldi bu fiyatlara ek %62 indirim oluyor yoksa benim kullandığım 25gb internet sınırsız sosyal medya youtube dahil 147 ödüyorum ben 

bu tarife nedir hocam bize de ver :)

edit: şikayet edip vodafone dan yeni teklif istedim mevcut tarifeyi 610 dan aşağı vermedi :)

denedim onu da acayip yağlamışlar kazığı

kroo tarafından 16/Tem/25 23:47 tarihinde düzenlenmiştir

bu dünyada da öbür dünyada da yanmanın yolu plajdan geçer
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

ben kocailem 80 gb sınırsız olan tarifeye geçiş için talep oluşturdum fakat geçiş 7 gün sürüyormuş.

paketlerime bakim dedim sınırsız tarife teklifi çıktı fakat hız sınırı olmasada kullananlar 50 mbps download hızı aldıklarını iletmişler 15gb da hotspot var komple paketi paylaşım yapamıyorsunuz.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

erdem358 hocam a teşekkür ederim verdiği kod ile başvurudan tam 7 gün sonra paketim aktif oldu.

piyasa fiyatlarına göre pahalı bulanlar bence başka ülkede yaşıyor yada 2024 de aldıkları indirimli paketlerin tahütleri daha dolmadı.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kroo
    kroo's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı

erdem358 hocam a teşekkür ederim verdiği kod ile başvurudan tam 7 gün sonra paketim aktif oldu.

piyasa fiyatlarına göre pahalı bulanlar bence başka ülkede yaşıyor yada 2024 de aldıkları indirimli paketlerin tahütleri daha dolmadı.

hocam erdem hocam bana da iletti ertesi gün aldım tak diye geçtim tarifeye. seninki niye uzun sürdü ya. kullandığın paketler falan mı uzattı?

bu dünyada da öbür dünyada da yanmanın yolu plajdan geçer
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    kroo bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı

hocam erdem hocam bana da iletti ertesi gün aldım tak diye geçtim tarifeye. seninki niye uzun sürdü ya. kullandığın paketler falan mı uzattı?

vodafone a geçişim 1 ay olmadığından muhtemelen hocam ama işlemi yaparken söylediler 7 gün içinde aktif olacak tam 7. günün aynı saatinde aktif oldu.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdem358
    erdem358's avatar
    Erkek

güle güle kullanın :)

Yav he he
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cenk88
    cenk88's avatar
    Erkek

Selam arkadaşlar,

Vodafone'a geçiş için Koç ailem kodu bana da lazım. Yardımcı olacak arkadaşlar var mıdır? Kendilerine şimdiden teşekkür ederim. PM üzerinden kod paylaşımı yapılırsa uygun olacağını düşünüyorum.

Saygılarımla,

cenk88 tarafından 23/Tem/25 14:45 tarihinde düzenlenmiştir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AndrevMask
    AndrevMask's avatar
    Homo

selam varsa bana da iletir misiniz

Herkesten, her şeyden umudunuzu kestiğiniz bir anda belki de kurtarıcı sizsinizdir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hatayi
    hatayi's avatar
    Erkek

10-15 güne tarife yenileme sürem geliyor bana da yardımcı olacak olursa çok makbule geçer. şididen teşekkürler.

Tarikat-ı Aliyyeyi Tahribadiyye
Toplam Hit: 2439 Toplam Mesaj: 32
aile koç vodafone