Vodafone Koç Ailem Kodu İstek
-
fiyat bana fazla geldi bu fiyatlara ek %62 indirim oluyor yoksa benim kullandığım 25gb internet sınırsız sosyal medya youtube dahil 147 ödüyorum ben
-
TOMBLACK bunu yazdı
fiyat bana fazla geldi bu fiyatlara ek %62 indirim oluyor yoksa benim kullandığım 25gb internet sınırsız sosyal medya youtube dahil 147 ödüyorum ben
bu tarife nedir hocam bize de ver :)
edit: şikayet edip vodafone dan yeni teklif istedim mevcut tarifeyi 610 dan aşağı vermedi :)
denedim onu da acayip yağlamışlar kazığı
kroo tarafından 16/Tem/25 23:47 tarihinde düzenlenmiştir -
ben kocailem 80 gb sınırsız olan tarifeye geçiş için talep oluşturdum fakat geçiş 7 gün sürüyormuş.

paketlerime bakim dedim sınırsız tarife teklifi çıktı fakat hız sınırı olmasada kullananlar 50 mbps download hızı aldıklarını iletmişler 15gb da hotspot var komple paketi paylaşım yapamıyorsunuz.

-
erdem358 hocam a teşekkür ederim verdiği kod ile başvurudan tam 7 gün sonra paketim aktif oldu.
piyasa fiyatlarına göre pahalı bulanlar bence başka ülkede yaşıyor yada 2024 de aldıkları indirimli paketlerin tahütleri daha dolmadı.
-
PanxeR bunu yazdı
erdem358 hocam a teşekkür ederim verdiği kod ile başvurudan tam 7 gün sonra paketim aktif oldu.
piyasa fiyatlarına göre pahalı bulanlar bence başka ülkede yaşıyor yada 2024 de aldıkları indirimli paketlerin tahütleri daha dolmadı.
hocam erdem hocam bana da iletti ertesi gün aldım tak diye geçtim tarifeye. seninki niye uzun sürdü ya. kullandığın paketler falan mı uzattı?
-
kroo bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
hocam erdem hocam bana da iletti ertesi gün aldım tak diye geçtim tarifeye. seninki niye uzun sürdü ya. kullandığın paketler falan mı uzattı?
vodafone a geçişim 1 ay olmadığından muhtemelen hocam ama işlemi yaparken söylediler 7 gün içinde aktif olacak tam 7. günün aynı saatinde aktif oldu.
-
güle güle kullanın :)
-
Selam arkadaşlar,
Vodafone'a geçiş için Koç ailem kodu bana da lazım. Yardımcı olacak arkadaşlar var mıdır? Kendilerine şimdiden teşekkür ederim. PM üzerinden kod paylaşımı yapılırsa uygun olacağını düşünüyorum.
Saygılarımla,
cenk88 tarafından 23/Tem/25 14:45 tarihinde düzenlenmiştir -
selam varsa bana da iletir misiniz
-
10-15 güne tarife yenileme sürem geliyor bana da yardımcı olacak olursa çok makbule geçer. şididen teşekkürler.