Vodaföne Kontörsüz BEDAVA İnternet Günlük Limit 200 Mb Android
-
heza bunu yazdıbaşka bir şekilde sınırsızını buldum günde 20 gb torrent çekiyorum hala ses seda yok :)
Avea için yapacak bişey var mı :D
-
Şansıma zıçayım. Daha dün vodafone dan aveaya geçiş yaptım :(
Avea içinde yokmu bir şeylr hocam ?
Maldonado tarafından 21/Şub/14 18:36 tarihinde düzenlenmiştir -
heza bunu yazdıbaşka bir şekilde sınırsızını buldum günde 20 gb torrent çekiyorum hala ses seda yok :)
hangi operatör hocam. mümkünse gizli bi konu açıp anlat hele.
-
nerde paylaşım ruhu??!!?? :((
-
nights_judge bunu yazdıheza bunu yazdıbaşka bir şekilde sınırsızını buldum günde 20 gb torrent çekiyorum hala ses seda yok :)
nerde paylaşım ruhu??!!?? :((
ee heza anlat bakalım ..
-
20 gb kim kaybetmis ki biz bulalim
-
Hocam madem paylaşmıcan niye ağzımıza bi parmak bal çalıyosun,iyiydik biz cahil cahil
-
ülen atıp tutuyorsunuz s3 üzerinde deneyler yapmaktan telefon bozuldu en son versiyon attıktan sonra bir haftadır tel ölü (totalde 100 tl param gitti tık yok) yoksa pm den soranlara anlattım.
Teli düzelteyim veya rootlu bir 4.1 veya üzeri bir telefon bulayım capsli konu açacağım.
Hakkımda atıp tutmayın.
Dip NOT: Bu ve türevi konularımda ne kadar hayır sever olduğum dillere destan olmuştur. Gerçi el atan olmadı bu konuda o da sizden ötürü be yaw.
http://www.tahribat.com/Forum-Murit-Play-Tv-Lig-Tv-Projesi-186415/
Dip NOT2: Pm attıklarım lütfen bu yöntem üzerinden rant sağlamaya kalkmasın. Amme hizmeti yapıyoruz.
-
Citizen bunu yazdı
Konu gizlensede piç olmasın bari.
-
heza sagolsun.