Vodafone Mobil İnternet Paket Aşımı
-
Müridler internet paket aşımı kb başına ne kadar ücretlendiriliyor. Kendi sitesine giremiyorum link vermeyin lütfen
-
vodafone cepnet 8 tl ve sınırsızdır 100 mb sınırını aştıktan sonra sadece hız düşer
-
3G paketlerinde 10mbyte 50 kuruş yazıyor
-
ErzinCanLee hocam sınırsız değil 250 mb sınırlı paket.// Cyber resmi sitesinde yazan bu şekilde mı hocam?
-
ErzinCanLee bunu yazdı:
-----------------------------vodafone cepnet 8 tl ve sınırsızdır 100 mb sınırını aştıktan sonra sadece hız düşer
-----------------------------
-
ErzinCanLee bunu yazdı:
-----------------------------vodafone cepnet 8 tl ve sınırsızdır 100 mb sınırını aştıktan sonra sadece hız düşer
-----------------------------cep net kalktı hoca aylık
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------ErzinCanLee bunu yazdı:
Hocalar sınırsız kullanmıyorum. 250 mb sınırlı paketim var bu sınır asildiginda bana mb başı ne kadar girecek onu öğrenmeye çalışıyorum. -
Hack_Fat_Hakkinen bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
Hocalar sınırsız kullanmıyorum. 250 mb sınırlı paketim var bu sınır asildiginda bana mb başı ne kadar girecek onu öğrenmeye çalışıyorum.
onu düşüneceğine sınırsıza geçsene. aylık 8 lira. kafan rahat olur. ben eskiden internet kafeye aylık en az 30 lira verirdim. şimdi 8 tl veriyorum sınırsız. oh ne rahat. tuvalette bile internetim var artık :))) -
balik_ bunu yazdı:
Hack_Fat_Hakkinen bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
Hocalar sınırsız kullanmıyorum. 250 mb sınırlı paketim var bu sınır asildiginda bana mb başı ne kadar girecek onu öğrenmeye çalışıyorum.
onu düşüneceğine sınırsıza geçsene. aylık 8 lira. kafan rahat olur. ben eskiden internet kafeye aylık en az 30 lira verirdim. şimdi 8 tl veriyorum sınırsız. oh ne rahat. tuvalette bile internetim var artık :)))
-----------------------------hocam kalktı işte o cepnet :) yeni üye alımına kapandı daha doğrusu. önceden abone olanlar kullanabiliyor şuan sadece. yeni alımlar kapandı.
-
iyide bende vodafone un sitesine baktım akşam. paket aşım ücreti diye hiçbi yerde bulamadım. hiçbiyerinde yazmıyo.
-
"paket aşıldıktan sonra 10MB/0,5 TL olarak ücretlendirilir." Sonunda buldum bilgiyi. Bu arada 8 tl cepnet paketi üye alımını durdurmuş maalesef.