Vodafone Red Tarifelerini Ucuza Alın

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek
    joe_black bunu yazdı
    MhmdAlmz bunu yazdı

Tarife ne ? ben 2 GB 1000 dk 1000 sms 39 TL ödüyorum Turk Telekom da Vodafone geçem anasını satim.

vodafone 750dk 1k sms 2 gb 42 lira ödüyodum

2 gün önce türktelekomhattımı faturalı yaptırdım.

1k dk 1k sms 5gb net. 27 lira hocam. hem de geçiş ya da yeni hat kampanyası değil. normal kullanılan kampanya. faturalı.

Adı ne?? 

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaVi
    MaVi's avatar
    Erkek

Vodafone 12 gb 2k konuşma 1k sms sabit ve vodafone içi sınırsız 4.5 g özellikleri falan 60 tl yeni geçtim bende bu tarifeye

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    samato
    samato's avatar
    Erkek
    SaviorAngel bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı

Çözüm ortakları var : http://www.vodafoneredpro.com/vodafoneredprotarifesi.html

Kendi sitesine göre uyguna veriyor. Red S ve üstünü alırsanız aylık Spotify paketi bedava geliyor (10 lira normalde). 3 aylıkta Netflix HD aboneliği hediye.

Siteye numara bırakın sizi arayıp teklif sunuyorlar. Sizinle aynı soyada sahip Vodafone faturalı abonesi varsa son gelen faturadaki seri numarayı söylerseniz ek 5 liralık indirim yapıyorlar. Tamam derseniz gün içerisinde motorlu kurye adresinize gelip başvuru formunu doldurup imza alıyor sizden.

Normal fiyatlar : http://www.vodafone.com.tr/Red/anasayfa.php

ailede tek vodafonelu benim 500 dakika 1000 sms 3 gb internet 19 tl yetiyo :) 

Abi nasil ya ben aldim 25 liraya . 750 dkka 1000 sms 2gb internet .

Toplam Hit: 2610 Toplam Mesaj: 14
vodafone red