Vodafone Reklamı & Mercedes'e Karalama...
-
mercedesin yüzde kaç ortağısın hacım? :)
-
tarzan bunu yazdı:
-----------------------------
mercedesin yüzde kaç ortağısın hacım? :)
-----------------------------Kurcalama hacım o kadar :).
Firmamıza öhöm yani firmaya laf atmışlar onun peşindeyim :)...
-
elminster bunu yazdı:
cevik bunu yazdı:
haci mercedesden kaynaklanan bir magduriyeti mi vurguluyor reklam. Haa mercedes bozulmustur o ayri. ki bozulabilir gayet normal.
Mercedes kullanan herkimsenin basina dagda tepede bayirda yada ovada bu tür magduriyetlikler gelebilir.
Tespit farkli ancak olayi cokta derinliklerde aramamak lazim.
-----------------------------Hocam mercedes denilen şirket büyük köklü bir şirket.
Kendileri hakkında en ufak bir kötülemenin yayınlanmasına izin vermemeleri gerekir.
Mercedes bozulabilir doğru diyosun, sonuçta mekanik bir araç.
Fakat bunu düşünmen bile şirket için eksidir.
Şöyle diyeyim, mercedes bozulabilir fikri bile yer edinmiş durumda ama şu an için aklında bmw bozulabilir fikri yer almıyor.
Karşılaştırdığında BMW şu anda zihninde daha iyi kategoride.
Çok derin, dediğin gibi aslında ama tüm reklamlar zati bilinçaltına etki ediyor...
-----------------------------Mercedes in ne kadar büyük firma oldugunu ürettigi Arabalarinin ne kadar saglam oldugunu da biliyoruz tabi.
Kendisi hakkında hic bir firma karalama kapmanyasina izin vermez...
Ama bu reklam cekilirken yüksek ihtimalle Mercedes Türkiye genel müdürlügünden izin alinmistir.
Reklami bin bir türlü izleyici kitlesi izliyor. Sen Mercedese takmissin mesela ki buda Mercedes icin reklamdir. Kimide Orhan gencebayın takim elbisesine.
Ortada kompleks bir durum yok yada kötüleme..
-
elminster bunu yazdı:
-----------------------------Kurcalama hacım o kadar :).
Firmamıza öhöm yani firmaya laf atmışlar onun peşindeyim :)...
-----------------------------hea ucunda sana da bi katkısı varsa ne güzel :D ama misal orhan babanın kalp problemi var diyelim ki bi sağlık problemi oldu.. belki ondan bahsettik derler çıkarlarsa işin içinden :D bunca emek boşa gider :D çünkü mercedesden ne bi duman çıkıyo, ne bi yağ dökülmüş.. :D belki böyle demek istemişlerdir :)
-
İşiniz gücünüz mü yok tartıştığınız şeye bak ahaahha :D.
Bu reklamdan dolayı mercedesin bozulacağını düşünüp almayan çıkarsa bilin ki parası yoktur bahane arıyordur.
-
bahanesi sağlam ama DrKill hocam :D
-
DJ_Alper bunu yazdı:
arabanın logosu görünmüyorsa sorun olmaz sanırım
evet katılıyorum logo gözükmedikçe bişi olmaz -
dier hatlara dokunduruyolar iste :D
-
şahsen benim mercedes alacak param olsa bu reklamı hiç silkelemem. diğer insan ya da insan benzeri varlıkların da umursamayacağını düşünüyorum(çok zengin insanlara sinir olurum da). kaldı ki bu mercedes'i kötülemek değil ki. arabanın ne kaputu açık ne lastiği patlak ne bi taraflarından duman çıkıyor ne de başka bir aksilik görünüyor. tank gibi duruyor arkada bütün asaletiyle önünde de türkiyenin yarısından fazlasını etkileyen bir insan. bence müthiş bir reklam.
-
hic dikkatimi cekmedi acıkcası :) araba oldugunu bile bilmiyodum :D