Vodafone Sahtekarlığı
-
Vodafone mi?Allah kurtarsın..
Ben de fatura problemi yasadım,
30 yerine 80 lira geldi, 140 tl iadE cikti,
Hemen ardından hattı iptal ettirdim
-
Prometheus bunu yazdı
ben de burda yazayım.
kardeşimin aylık 25 liraya gençavantaj mı ne o tarifesi vardı. 500 dk 5000 mesaj 500mb internet.
faturası geçen ay 39 geldi bu ay da 35 mi ne. aramış demişler 30a çıktı kampanya fiyatı. üstüne bir de mesaj pakedini aştın da şunu aştın bunu aştın. oysa kardeşimin daha mesajı olduğu gibi konuşma dakikası da var. interneti zaten 50mb zor dolduruyor nerde 500. evdeki wirelesstan bağlanıyor.
sonuç olarak böyle faturayı soktular yani. napabilirim? şikayetvara yazsam bişey çıkar mı?
şikayetvara yazdım bakalım bişey çıkacak mı
-
Konuyu görünce bende bakayım dedim benimde bu ay 0,05 KB harcamam 3,08 TL ama 1 hafta önce 0,06 KB harcamam 1,07 TL ücretlendirilmiş. Saçmalığa bak saçmalığa arayıp sormak lazım
-
:) karderş sen dua et avea ya denk gelmemişsin vampir gibi kanını emiyorlar yetmiyormuş gibi bide etini kemiklerinden ayırmak istiyorlar okusdum da öle fazla bi geçirme yok vodafone de sen yat kalk dua et avealı olmadığını kol center gibi geçiriyorlar valla
vodafone dökümünü kendin yazıcıdan çıkart müşteri temsilcisini ara deki durum bundan bundan ibaret onlar sana muhtemelen beyefendi şukadar geçmişsiniz faturayı bekliyoruz gibisinden laflar sölicek o sıra sertleş ve deki bana en yetkili kimse onu bağlayın siz bana yardımcı olamadınız böyle müşteri temsilcisi olmaz falan de daha yetkili biriyle görüştür beni de ismini soyismini sor temsilcinin muhtemelen yetkilki başka kimse yok diycek sen adını soyadını sor mahkemeye gitcem elimde dökümanlar var siz dolandırıcının ta kendisisiniz de temsilci pamuk gibi oluyo hattından kesilen para düşüyor hattına denedim sende dene
:) ama konuşma olayında geçmişse 500dk yı onlar seni yer haberin olsun