Vodafone Şebeke Sorunu
-
Hattı değiştim imei kaydı yapılmış fakat hala çekmiyor mk donanımsal oldugunu zannetmiyorum ama şöyle bir şey olabilir mi sinyal atyarı bozulmuş veya düşerken sinyal güclendirici mi bozul muş amk anlamadım gittiiii
-
hocam tanıdık yok ama kuzenimin olabilir ona sorayım yazarım sana yarın.
-
nights_judge bunu yazdı
hocam tanıdık yok ama kuzenimin olabilir ona sorayım yazarım sana yarın.
tamam teşekkürler
-
Başka hatlada aynı sorun varsa sorun ya donanımsal yada yazılımsaldır kardeşim. Telefona sıfırdan kurulum yap tertemiz root atmadan bide öyle dene. Olmazsa eğer sıkıntı vardır cihazda.
-
interfector bunu yazdı
Başka hatlada aynı sorun varsa sorun ya donanımsal yada yazılımsaldır kardeşim. Telefona sıfırdan kurulum yap tertemiz root atmadan bide öyle dene. Olmazsa eğer sıkıntı vardır cihazda.
formatladım yine aynı...
-
hocam telefoncuya sordum.
bu cihazlarda sebeke ile alakalı bir çip oluyormus plastıkten. düştüyse o zarar gormus olabilir dedi. müdahale tehlikeli dedi
açarkende sorun olabilir hiç calısmaz veya yaptıktan sonrada dedi. o yüzden hiç kurcalamasın satabiliyorsa satsın dedi.
ama yinede isterse getirsin bakalım dedi.
-
nights_judge bunu yazdı
bu cihazlarda sebeke ile alakalı bir çip oluyormus plastıkten. düştüyse o zarar gormus olabilir dedi. müdahale tehlikeli dedi
açarkende sorun olabilir hiç calısmaz veya yaptıktan sonrada dedi. o yüzden hiç kurcalamasın satabiliyorsa satsın dedi.
hocam numaranı yolla ararım ben seni gösterelim telefonu bir vardır inşallah çözümü yaaa
-
gowand bunu yazdınights_judge bunu yazdı
hocam numaranı yolla ararım ben seni gösterelim telefonu bir vardır inşallah çözümü yaaa
hocam kusura bakma senin konuyu unutmusuz kaybolmus gitmiş. pm'liyorum numarayı