Vodafone Süpernet
-
HoLyCat bunu yazdı
ttnet altyapısı kullanıp, modem üstüne logosunu çakan firma.
işnet'ten tut superonline'a kadar turkiyedeki tum isp'ler dsl baglanti icin turktelekom altyapisini kullanir.
fiber ise olay soyle. superonline hatti kendi doser daha sonra turktelekoma devreder. ust kullanim hakki hala superonline'da olur.
en ufak bir sorunda turktelekom'a ariza kaydi acar.
turktelekom bu ulkede tektir. tekeldir. tt'den icazet almadan turkiyede ne dsl ne de fiber baglanti satabilirsin.
-
Vodafone internet ucuzsa geçin, ben kendi evimde kullanıyorum ve çok memnunum.
Bütün ISPler TT'nin altyapısını kullanır. O yüzden Superonlineda kullansanız VodafoneNette her türlü aynı iş olacak. Aynı saatlerde TT'dede kesiliyor olacak yani, değişen birşey yok.
Ekstra artısı, Siz TT'ye çağrı kayıdı bıraktığınız bunu düzeltmek için karşınızda sadece TT olacak, VF üzerinden hizmet alırsanız sizin takibinizi VF yapıyor olacak. Ayrıca ucuzsa niye geçmeyeseniz ki.
-
şu video geldi aklıma
-
Superonline tavsiye ederim.
-
2 sene sözleşme kesin vardır. bir inceleyin, sözleşme gereklerini.
-
ucuz degil hepsi aynı şuan
ttnet alt yapısı oldugu zaman birşey değişmiyor bulundugunuz yerde fiber varsa şanslısınız yoksa şanssız bitti.
-
AbdullahAzad bunu yazdıHoLyCat bunu yazdı
ttnet altyapısı kullanıp, modem üstüne logosunu çakan firma.
işnet'ten tut superonline'a kadar turkiyedeki tum isp'ler dsl baglanti icin turktelekom altyapisini kullanir.
fiber ise olay soyle. superonline hatti kendi doser daha sonra turktelekoma devreder. ust kullanim hakki hala superonline'da olur.
en ufak bir sorunda turktelekom'a ariza kaydi acar.
turktelekom bu ulkede tektir. tekeldir. tt'den icazet almadan turkiyede ne dsl ne de fiber baglanti satabilirsin.
Bknz: kablonet & uydunet.
Ttnet ile uzaktan yakından alakası olmayan alt yapısı ile internet hizmeti veriyor.
-
Bu fiber net üzerinde bölgede var görünmesine, elektirik kablolarının yerin altına çekilmesine rağmen binalara kutu geldi. Bununla ilgili bir bilgisi olan var mı? Yeni konu açmayayım buradan yazayım dedim.