Vodafone'dan Free İnternet Kaçırmayın !
-
Teşekkür ederim müritler, peki bu abonelikte ücret aşımı filan varmı yoksa sadece 100 mb ı geçtikten sonra hızı düşüp sınırsız devam edebiliyoruz
-
başka bi ücret ödemiyorsun ben aylardır başka bi ücret ödemedim istediğin kadar kullan ister telefondan gir ister bilgisayardan
-
eywallah kardeşim teşekkür ederim
-
hacı yaw bunu genç avantajlılar kullanabiliyor mu ?
-
tarifeyle alakası yok herkes alabiliyor
-
www.tahribat.com/Forum-Vodafone-7-99-Tl-Lik-Sinirsiz-Internet-136476/
-
vodafonea 3 hafta önce geçtim, iyi ki geçmişim, çekim kalitesi turkcellden falan daha iyi. çanakkalenin dandik bi ilçesinde dandik bi köyde 3.2 mbit download hızını görünce oha dedim, helal olsun.
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------
someone_from_71 bunu yazdı:
hacım beleşi filan istemiyorum, vodafone 8TL ye sınırsız interneti nasıl alıyoruz ve Nokia N97 telefonumu modem olarak kullanabilir miyim ? sıfır dan başlayan birisi için bunu anlatablirmisiniz ?
-----------------------------Aylık Cepnet
7,99 TL
Bağlantı Hızı
7.2 mb/s
Aylık Cepnet Paketi için ABONE AYLIKCEPNET yazıp 3636'ya göndermeniz yeterli. Cep telefonunuza gelecek onay SMS'ini aldıktan sonra paketinizi kullanmaya başlayabilirsiniz.
ben telefonumu usb kablosu ile takıyorum pc ye , çıkıyor bağlantı seçenekleri seçiyorum internet paylaşımı giriyorum telefon üzerinden pc den :)
-----------------------------harbıdenmı la yuh a.q hemen netı kapatıyorum cep ten gırıyorum
-
adamgibi bunu yazdı:
PanxeR bunu yazdı:
someone_from_71 bunu yazdı:
hacım beleşi filan istemiyorum, vodafone 8TL ye sınırsız interneti nasıl alıyoruz ve Nokia N97 telefonumu modem olarak kullanabilir miyim ? sıfır dan başlayan birisi için bunu anlatablirmisiniz ?
-----------------------------Aylık Cepnet
7,99 TL
Bağlantı Hızı
7.2 mb/s
Aylık Cepnet Paketi için ABONE AYLIKCEPNET yazıp 3636'ya göndermeniz yeterli. Cep telefonunuza gelecek onay SMS'ini aldıktan sonra paketinizi kullanmaya başlayabilirsiniz.
ben telefonumu usb kablosu ile takıyorum pc ye , çıkıyor bağlantı seçenekleri seçiyorum internet paylaşımı giriyorum telefon üzerinden pc den :)
-----------------------------harbıdenmı la yuh a.q hemen netı kapatıyorum cep ten gırıyorum
-----------------------------MS si ADSL den yüksektir yani lag yapabilir (iyi bir yerde çekiyorsa downlaod ı etkilemez) ancak 100mb ı geçtin mi EDGE yani 50kb/sn gibi bir hıza düşüyorsun hocam :)

-
Peki, Nokia 6670 telefonumunu bilgisayara nasıl bağlayabilirim? Telefondan değil de bilgisayardan kullanmak için.