Vodafone'dan Herkese 1 Ay Cepte İnternet Hediye
-
valla Turkcell in savunulacak en ufak bir yanı yok kız arkadaş durumundan 6 ay turkcell kullandım 2 yıldır belimi doğrultamıyorum köşemde ne kadar param varsa harcanda 30 lira yüklüyorum 10 gün sonra bitiyor la mubarek yazık günah telsimde aynı işlemlerle 20 lira yüklüyorum 1 ay yetiyor aradaki fark aşikar
-
kota veya hız kesintisi var mı?
-
Şu an vodafone'un netinden bağlanıyorum vodemle,başka internet imkanım yok ama çok memnunum.Her işimi görüyor tavisye ederim.Kota yok,100 mb'dan sonra hız düşüyor.
-
Geçenlerde de olmuştu böyle bir hediye şimdi tekrarr yaptılar. Vodafone şimdilik bence en iyi operatör.
-
bende geçmeyi düşünüyorum 9 yıldır aynı türkcell hattı kullanıyorum. Ama görünen kampanya klavuz istemez
-
Tablet kullaniyorum mobil internet paketleri 1 gunde bitiyordu gectim vodafona sinirsiz hiz dusse de rahatca gezmeme yetiyor.keyf benim koy memed aganin
-
ilk aveayla başladım sonra türksel sonra vodafone ve en mantıklısı vodafone aveada bi servise üye olduğumda iptal etmek istediğimde ediyordum rahatlıkla ama pek çekmio vs bu tarz sıkıntılar yaşadığım için türksele geçtim aveada bikez kullandığımdan fazlasını ödemedim sonra türkselde bi paket alıyorum iptal yazıp şuraya gönderince iptal oluyo diyolar netten bakıyorum giriyorum netten iptal ediyorum ertesi gün üyelik tekrar başlıyo sonra müşteri hizmetlerini arayıp iptal ettiriyorum. ertesi ay yine benzer durum başka bi paket almışım onu iptal edicem netten baktığım yere mesaj atıyorum iptal etmek için iptal edildi diyo sonra yine üyelik başlıyo adamlar tezgahı kurmuş müşteri hizmetini aramadan hiçbir servisini iptal edemedim şimdiye kadar dedim bi avea heralde böyle söz verdiği gibi iptal ediyor sonra vodafone a geçtim vodafone dada anında istediğim servisi iptal edebiliyorum o zaman anladım bi türksel beceriyo milleti kalite ayağına. ayrıca vodafone a geçme sebebimde türkselin bulunduğum yerlerde çekmemesiydi örneğin evim.
-
avea öğrenciyle başladım 2002 yılında sonra türkcell öğrenciye geçtim sonra telsim cep partner çıkınca ona geçtim cem uzan batana kadar kullandık :)
vodafone satın alınca o tarifeyi kapattı cep aileye geçirdi 5 dk sı 1 kontör mesajlaşmak sınırsız baktım buda diğer operatörler sorun oluyo cep özgüre geçtim eşek yüküyle konuşuyom :)=
vodafone internet çok sömürdüm hala devam ediyorum hiç hiç olmadı yola çıkınca acil lazım olursa 50 krş a günlük alıyorum oluyo bitiyo :D
-
Türkcelli seviyorum - lerdeyim bedeva data yolluyorlar :) 7 tl yüklüyorum kaç gün sonra bilmem ne bilmem ne yolluyorlar :D kazık ama güzel :)
Vodafone işini biliyor bedava şeyler ucuz kampanyalar
Avea zaten Allaha emanet :D kesin biri alır bu aveayı ama öğrenci için iyidir avea
-
cuneyd bunu yazdı:
-----------------------------vodafone 1 numara hacı.
-----------------------------