Vodafonenin Kazığı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

BaD_BoYs bunu yazdı:
    -----------------------------

Pikacu bunu yazdı:

BaD_BoYs bunu yazdı:

Pikacu bunu yazdı:

BaD_BoYs bunu yazdı:

Pikacu bunu yazdı:

Ağalar aldık gazı, geçtik vodafone genç avantaja. fatura 40 lira geldi. ne yapabilirm şimdi?

Hocam önce biraz detayı anlat :) Nasıl 40TL gelebilir ki ? Sen belirtilen süreyi aşmadığın sürece. Bende bayadan beri genç avantaj tarifesindeyim sadece 1 kere 60TL geldi faturam. Gelmeside doğal çünkü o ay çok fazla telefon görüşmei yapmıştım. Hesapladığımda da faturada bir hata yoktu. Şahsen ben Vodafone' nin bu tarifesinde nçok memnunum. Hatta bana her ay tarifenizde kaldığınız için teşekkür ederiz ekstra 100DK hattınıza aktif edilmiştir diye mesaj geliyor :) Bunun gibi daha bir sürü ekstra güzellikler yapıyor vodafone.

banada senin gibi ayrıyetten 100 dk geliyor. bana 1-30 aralık boyunca 100 mb net hediye geldi. bunu kullandım. sonra nasıl olsa paket yenilecek diye ocakta da nete girdim. oysa hediye internet paketei 22 ocakta geldi. yani 1-22 ocak arasında girdim netin parasını alıyorlar. aradan 22 gün geçiyor. oyle net paketi geldi. 

Bence bu kazık değil hocam. Yani o kadar da abartılacak bir mevzu değil. Sana kasıtlı olacak şekilde yapacak halleri yok dimi :) Demekki sistemlerde bir aksama olmuş ki böyle bir sorun meydana gelmiş. En yakın vodafone bayisine gidip yada müşteri hizmetlerini aradığında derdini düzgün bir dille anlattığında sana yardımcı olacaklarına adım gibi eminim. En ufak birşeyde hemen yerin dibine sokmaya gerek yok. Senin için demiyorum biz millet olarak böyleyiz. Herşey yolunda gitsin herşeyi başarılı bir şekilde yap bir yerde en ufak bir hatan olduğu anda bütün başarını yok ederler. Ne gerek var böyle yapmaya :) Biraz iyimser olmak lazım :)

hacı aradım sistem ole yapıyor dedi. 

O zaman geçmiş olsun hocam ne diyim. Şahsen ben hiç bir zaman nasıl olsa paket yenilenecek diyerek iş yapmadığım için. Hep ne zaman yenilendi uyarısı geldiğinde iş yaptığım için bir sorun yaşamadım. E artık bu da sana ders olur :)

hacı  madem olede neden 20 gün sonra mesaj geliyor. hadi 2-3 gün olur da neden 20 gün

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikilller
    Antikilller's avatar
    Erkek

ilk 12 ay bilmem ne vergileri var yoksa bende kalacam 3 ayım doluyor bu ay 41 tl fatura girdi yemin ederim zoruma gitti babamla aynı faturayı ödedim be :D

eğerki kalan 9 ayında böyle girmesine dayanabilsem faturam 30 35 tl arası olcak ama ??

Retired UCI MTB Racer DÜ Faculty of Economics and Administrative Sciences Stock Management Coordinator
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WALLACEs
    WALLACEs's avatar
    Erkek

bende genç avantajdayım bugün 57 TL dayadılar.

TBT'ye Mescit istiyoruz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek

8inde yeni hat almıştım dakika ve sms vardı fakat 15inde grup tarifesine alıyorlarmış bayideki eleman bana söylemeyince normal tarifeden ücretlendirildim. sana da aynısı olmuştur büyük ihtimalle.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_AnymosRE
    By_AnymosRE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bende avantajlardan biriyim daha alalı 15 gün oldu bende bol keseden konuştum ve faturayı sorgulattığımda 45 lira gördüm ay sonuna ne olur bilmem :D

Yapmacık olup seviLmektense, kendim oLup nefret ediLmeyi tercih ederim...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaD_BoYs
    BaD_BoYs's avatar
    Erkek

Anlamıyorum sizi ya :) Bende aynı tarifeyim ama 1 kere 60 TL ödedim o kadar. Ayrıca ben birde limitsiz internet paketi alıyorum. Ekstra' dan 7TL' de internet paketine ödüyorum. Yani 25+7 TL ödüyorum. Bir kere 60 TL ödedim başka da fazla fatura ödemedim :) Sanırım tarifenin size tanıdığı dakikaları yada net limitini aştığınızın farkına varmıyorsunuz. Sıkıntı Vodafon' dan kaynaklanmıyor bu durumda. Ha neden 20 gün dersen onu bende bilemem. Vodafone ne diyorsa o dur.

.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

Bende 55 liralık tarifedeyim her ay 70 oderim, aveada falan 20 liraymış onu kullananlar nasıl acaba yada vodafoneun diğerleri

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek
    genç avantaj var +5 tl ye 1000dk yaptım 8 lira cepnet 38 oluyor ama aylik 60tl civarı ödüyorum bunun sebebi de dakikayı aşmam ve 444 numaraları aramam fatura ayrıntısında hepsi tek tek görünüyor sorun yok. Turkcell hattım var vfnun yanında hiç kullanmıyorum denebilir günde 5 10 görüşme 0 mesaj 0 net ayda 300 400 dakika goruşme ama gelen fatura hep 3 haneli. Paket alsamda aynı almasamda anlam veremiyorum tcelle. Vfden şaşmayın o gelen 40lira tcellde 3 katı gelirdi en az.

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

avea'da türkcell'de faturalı kullandım vodafone candır

limiti aşmazsan kitlemezler hacı

25 lira sabit fatura 8 lira net paketi var her ay sabit 34 lira geliyor 4-5 ay oldu daha 35 lira bile olmadı bence sorun sende ( yada fatura kitlediler diyenlerde)

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1-618-GR
    1-618-GR's avatar
    Erkek

Konusu açılmışken bende sorayım :))

Avea faturalım vardı kapattım tüm vergiler onlar bunlar 555 tl fatura geldi 200 tl sadece vergisiydi bu nasıl iştir yahu.

Bir domino taşıyım yıktığına sevinme....
Toplam Hit: 3337 Toplam Mesaj: 26