Vodafoneye Gecis

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Genc avantaj benim tarifem.

12 ay boyunca 5 mi 10 lira fatura gelecek iste. 13.ay normal faturam gelmeye baslayacak.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikilller
    Antikilller's avatar
    Erkek
    computerwolfun cevabindan sonra kararim deisti ama icimde yine vodafoneli olmak var ama o biraz beklesin bence hem fatura hem telefon azcik kasar yarin yani buqun cunku qaliba qece bir saat o telefonu .ike .ike aldircam abime .d

Retired UCI MTB Racer DÜ Faculty of Economics and Administrative Sciences Stock Management Coordinator
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikilller
    Antikilller's avatar
    Erkek

ComputerWolf bunu yazdı:
    -----------------------------

Evet baskasinin cc ile islem yapabilirsin. Ben de kredi karti kullanmayan birisi olarak bugun arkadasin kredi karti ile 30*12 seklinde karttan cektirip wildfire s 'i aldim. Simdi kurcaliyorum :)

bir iki çekilmiş foto ve video koysana ve şu ana kadar yüklediğin oyun program kasma falan varmı wifi çekme nasıl bi yazsana

edit:bu arada telefonun maketini elime aldım ufak şirin birşeydi nasip olursa alıyorum :)

Retired UCI MTB Racer DÜ Faculty of Economics and Administrative Sciences Stock Management Coordinator
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Telefon guzel hoca, fotograf kaliteli, video kaliteli. 

Telefonda kasma yok, android marketten task manager falan indirip kurunca butun uygulamalari calisabilirlik durumunu yonetip istedigin gibi optimize edebiliyorsun.

Sarji oldukca iyi gidiyor. 

Menuler arasi gecisler hizli.

Uygulamalarin cogunu SD kart'a yukluyorum, telefonun kendi hafizasini kasmiyorum. Ayrica memory optimizer ilede gun icinde acip kapadigim uygulamalari bellekten silerek , performans'i stabil tutuyorum.

Ayrica flash , youtube vs. sorunu yok. Catir catir video oynatiyor, xnxx 'te test ettim hemde :)

- Kablosuz ag cekim gucu birazcik kisa gibime geldi. Ama bunu tam olarak az cekiyor seklinde soyleyemem simdilik cunku; ben yuksek bir frekanstan yayin yaptirdigim icin wireless modeme, sinyalin ulasacagi alani dusuruyor, bununla ilgili bir cekim sorunu yasiyor olabilirim. 

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikilller
    Antikilller's avatar
    Erkek

ComputerWolf bunu yazdı:

Telefon guzel hoca, fotograf kaliteli, video kaliteli. 

Telefonda kasma yok, android marketten task manager falan indirip kurunca butun uygulamalari calisabilirlik durumunu yonetip istedigin gibi optimize edebiliyorsun.

Sarji oldukca iyi gidiyor. 

Menuler arasi gecisler hizli.

Uygulamalarin cogunu SD kart'a yukluyorum, telefonun kendi hafizasini kasmiyorum. Ayrica memory optimizer ilede gun icinde acip kapadigim uygulamalari bellekten silerek , performans'i stabil tutuyorum.

Ayrica flash , youtube vs. sorunu yok. Catir catir video oynatiyor, xnxx 'te test ettim hemde :)

- Kablosuz ag cekim gucu birazcik kisa gibime geldi. Ama bunu tam olarak az cekiyor seklinde soyleyemem simdilik cunku; ben yuksek bir frekanstan yayin yaptirdigim icin wireless modeme, sinyalin ulasacagi alani dusuruyor, bununla ilgili bir cekim sorunu yasiyor olabilirim. 

hocam cevaplar için çok teşekkürler bazı sitelerde sarj az gidiyor denmiş sen oldukça iyi demişsin ama benim sarj sorunum yok bilgisayarın başında olduğum sürece takarım xnxx i de ben geçen gün keşfettim iyi site :) telefonda çalışması daha iyi olmuş :)

Toplam Hit: 2195 Toplam Mesaj: 16