Vodefone Mu Yoksa Turkcell Mi?
-
Turkcell tuzlu ama yarıyolda bırakmaz. Telefon her yerden çeker, internetin her daim hızlı olur.
-
Vodafone'un yeni freezone paketine geçecekler tuzağa düşmesin 2 GB internet Eylül'e kadar sonrasında 1 GB..
-
13 haziran'da vodafonun duble çeyrek tarifesi başladı sessiz sedasız ve reklamı da yok.. 300 dak. + 500 mb internet (15 TL) Kontörlü hatlar için..
ben numaramı taşıdım ve çarşamba açılacak, görücez bakalım..
-
Çekim gücü : Turkcell > Vodafone > Avea
Maddi olarak : Avea > Vodafone > Turkcell
Ben orta nokta Vodafone
5000sms 500dk 500mb internet 35 lira + telefon : 74 lira -
Turkcell 1 GB + 1000 SMS + 1000 Dakika kullanıyordum, Kamu 1000 tarifesi.
2 GB internet için 29 lira daha istediler dedim sıcarım böyle işin içersinide
2 Ay oldu Vodafona Red Classic'e geçtim.
Bu sırada yurt dışına cıktım 10 gün kadar.
İzlenimlerim
Yurt içinde konuşma konusunda hiç bir sıkıntı yok, ses kalite aynı
Internet Turkcellde iken 3g daha iyiydi ama buda kötü diyemem, en azından genelde 3G çekiyor.
Fiyat konusunda da en az 50 lira kar ettim.
Yurt dışında mükemmel avantaj, 10 Tl veriyorsun sonra o gün yurt içi paketini kullanıyorsun.
-
renegadealien bunu yazdı
İzlenimlerim
Internet Turkcellde iken 3g daha iyiydi ama buda kötü diyemem, en azından genelde 3G çekiyor.
Yurt dışında mükemmel avantaj, 10 Tl veriyorsun sonra o gün yurt içi paketini kullanıyorsun.
Ek olarak vodsfone 750+750 tarifesi vardi hangisi unuttum +olan 750 dk ile bütün dünyadaki vodafone lari arayabiliyordun :) mükemmeldi benim için ispanyayi sık aradigim dönemlerde. Ayri bir sempatim oluştu vodafone a bu yüzden :))
-
deja-vu bunu yazdırenegadealien bunu yazdı
İzlenimlerim
Ek olarak vodsfone 750+750 tarifesi vardi hangisi unuttum +olan 750 dk ile bütün dünyadaki vodafone lari arayabiliyordun :) mükemmeldi benim için ispanyayi sık aradigim dönemlerde. Ayri bir sempatim oluştu vodafone a bu yüzden :))
Vodafone Red'de Tüm avrupa ücretsiz :)
Sabah akşam fransa ile görüşüyorum.
-
Hacim 4 yil turkcell kullandiktan snra vodafona gectim. Keske ilk hattim da vodafon olsaymis diyorum.. resmen dort yil kaziklamislar beni
-
DrKeworks bunu yazdı
Hacim 4 yil turkcell kullandiktan snra vodafona gectim. Keske ilk hattim da vodafon olsaymis diyorum.. resmen dort yil kaziklamislar beni
o da bişey mi? ben 1999 dan beri kazıklanıyorum.. Maymun gözünü açtı sonunda, çarşamba ya vodafonluyum kısmetse.. Ama bunca zamandır boşuna kazıklanmadımığı da düşünüyordum, Vodafone' un Turkcell kalitesine gelmesini bekledim.. Ama hakkını da vermeliyim, Vodafone' un çekmediği yerlede Turkcell çok işimi gördü..
elcondor tarafından 16/Haz/14 22:05 tarihinde düzenlenmiştir -
Avea.
1000 sms 1000 dk heryöne 5400 dk grup içi 4 GB internet 27 lira.