Vodem Aldım Kredi Kartımın Fotokopisini Aldılar
-
sadece ön yüzünü çektilerse sorun yok kanımca.
arkada yüzünüde çektilerse hemen iptal ettir.
şuanda kazığın ince ucundasın.
-
limit fazla değil öğrenci kartı fazla zarar olmaz zaten taksitler yüzündende dolu kart neredeyse.prosedürün böyle işleyip işlemediğini merak ettim sadece. yarın gidip bir sorayım bayiye en iyisi.
-
bugax bunu yazdı:
-----------------------------
limit fazla değil öğrenci kartı fazla zarar olmaz zaten taksitler yüzündende dolu kart neredeyse.prosedürün böyle işleyip işlemediğini merak ettim sadece. yarın gidip bir sorayım bayiye en iyisi.
---------------------------fotokopinin fotokopisini çekerler al hocam zaten lazım değilmiş deyip eline verirler :)
-
ara bankayı kartımı kaybettim de yenisini göndersinler.
-
hacı kurum büyük die kurumdaki çalışanlara bukadar fazla güvenmeyin
seni bunaltmak gibi olmasın ama düşün çalışanlardan biri dertli olur borcu harcı olur elinde bulunan kıredi kartı bilgileriyle her müşterinden ufak ufak araklar miktarlar kücük olunca kimse umursamaz sömürülürsünüz bilim kurgu ornekti bu bunun gibi şeler ola bilir yapmayın butur hareketler -
internet ve telefon alışverişine yasakla kartı sorun kalmaz.
bende verdim.. ama benim kart full dolu oluyo zaten :D
-
sıkıntılı :|
-
hocam direk kartını verseydin niye adamları yordunki fotokobiyle :D eğer arkadaki cv numarası denilen son 3 haneyi de aldılarsa çok rahat alışveriş yapabilirler senin adına..İsmin soyismn yazıyor kart numarsı yazıyor cv numarsı desen oda yazıyor birşey kalmadı ki
-
adına fatura olmayan extre bulunmayan müşterilerden bizde alıyoruz. rutin bir durum (tek sorun verilen yerin güvenli olup olmadıgı)
şimdi bunların yerine ikametgah istemeye başladık :D
-
hocam kart olaylarında tüm bilgilerin sadece sende olmalı en kolayı güwenlik sebebiyle kartı iptal ettir we yenisini göndermelerini iste diğeriyle hiçbişi yapamasınlar we bunun için acele et