Volkswagen Cam Ayarı | Çözüldü

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

Anahtardan düzelmesi için kapıyı düğmeden değil anahtar ile ceviriyorsun ya cevirdigin son noktada bırakmıyordu öylece bekliyorsun birden camlar inmeye başlıyor hepsi tamamen inince simdide kilitleme tarafına ceviriyorsun kilitleme son noktasindayken birakmiyorsun bir kaç saniye sonra camlar kalkmaya başlıyor hepsi tamamen kalkınca düğmeler ile tekrar aç kapa yapabilirsin büyük ihtimalle cam sorunlarin düzelecek

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

Çift mesaj

sunyy2003 tarafından 19/Eyl/25 08:08 tarihinde düzenlenmiştir

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patron_38
    patron_38's avatar
    Erkek

4 tuşa aynı anda basılıtut 20 saniye sonrahemen 4 tuşu yukarı çek aynı anda 20 saniye 

yan cizdim
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Erkek

camları açık bırak kontak kapat ac tekil olarak indir 10 sn tut kaldır 10 sn tut, alta yatır üste kaldır yana çevir vs.vs. bi dünya kombinasyon denedim yetmedi kafadan uydurup denedim falan denemediğim kombinasyon kalmadı, normalde en çok işe yaradı yorumu alan 4 cam tuşunu birden kaldırıp 5-10-15 sn gibi sürelerde basılı tutmak olayını denedim o da olmamıştı, birkaç kez kontak kapatıp açtım silecekleri konum olarak değiştirdim vs. vs. en son bir şekilde oldu, belirgin yapılan şey birkaç kez cold start yapıp kapattım tekrar cold start sonrasında 4 cam kapalı iken yine 4 cam düğmesini birden (sürücü kapısı) yukarı kaldırdım 10 sn kaldırmış vaziyette bekledim bıraktım düzeldi. Aynı işlemi öncesinde de çok defa yapmıştım aslında, sigortalar vs. herşey sağlam. Camın biri bile sıkıntılı olunca kumanda da çalışmıyormuş o da otomatik olarak düzelmiş oldu. Feedback e ancak zaman oldu, konu açtığım günün akşamı çözdümdü. 

Öneriler için teşekkürler.

Not: işlem öncesinde ekrandan araç ayarlarından cam ayarlarını farklı ayarlara getirip set ettikten sonra tekrar tüm camlar şeklinde ayarlayıp set ettim sonrasında işlemleri yaptım.

next next next install
Toplam Hit: 948 Toplam Mesaj: 15
araba cam ayar araba otomatik volkswagen