Volkswagen Polo Vites Parçası
-
PanxeR bunu yazdı
93 model suzuki var allaha emanet gidiyor
frenler tutmuyor , vites bazen geçmiyor tekrar debriaj yapıp çekip geçiriyorum
sürücü camından su alıyor poşet koyuyom altıma vs.
Hocam hakikaten Allah'a emanetlik bir durummuş :) Ben en ufak tıkırtıda soluğu serviste alıyorum, neyi var bakın diye. Nasıl katlanıyorsunuz merak ettim doğrusu.
Hazır aklıma gelmişken; bir ara 20 yaş ve üzeri arabalar trafikten kaldırılacaktı, onun yerine onlara yeni araba almak için teşvik gelecekti. Ne oldu o, rafa kalktı galiba.
-
adana gibi yerde yaşıyor adam
japona ahmete sorduralım yazmışsınız sikici japona
ufacık siktiriboktan parça
adanada volkswagencimi kalmadı -
2 tane Büyükşehirdeki parcaci ozel servis gezdim boktan bi plastik parça yok servise siparis verecem onlardada bi tek istanbulda varmış
-
seagate189 bunu yazdı
2 tane Büyükşehirdeki parcaci ozel servis gezdim boktan bi plastik parça yok servise siparis verecem onlardada bi tek istanbulda varmış
kardeşim vites kutusunun her parçası var bu sikim yok ortalıkta
komple vites kutusu var 500 tl. parçayı göndermen lazımmış
-
hocam naptın bulabildin mi ? yarın bi şaşmaza ugruycam bende diskler için
sorayım bi kaç tanıdık vw'ciye
-
Üstadlar teşekkür ederim en son gidip siparis verdim servise ptesi elimde olacak kismetse 25 tl ye hallettim
-
seagate189 bunu yazdı
Üstadlar teşekkür ederim en son gidip siparis verdim servise ptesi elimde olacak kismetse 25 tl ye hallettim
iyi bulmuşsun kardeşim. durduk yere afaki bi fiyat kaçmamış
-
valla hayalmi ilerde olurmu bilmem ama 3d yazıcılar yaygınlaşsada evimizde kırılan araba parçalarını yapabilsek :)
dandik plastik parçalara dünya para gidiyor.
-
FOXXLY bunu yazdı
valla hayalmi ilerde olurmu bilmem ama 3d yazıcılar yaygınlaşsada evimizde kırılan araba parçalarını yapabilsek :)
benim aklıma da parça bulunmazsa kestamitten frezede yaptırmak gelmişti
-
FOXXLY bunu yazdı
Bugün dolaşırken sinirimi bi yana birakip bunu düşündüm :)