Volvo XC90 2.5 T Ve 2.9 T6
-
Merhabalar,
Volvo XC90 almayı düşünüyorum. Kullanan bilen arkadaşlar araç hakkında bilgi verebilir mi? Tüpte ne kadar yakar? Masrafı çok mudur?
-
tüpte 15 17-lt arası uzun yolda da 10 12lt arası yakar
-
2016 volvo xc90 aldık ortalama 6 -8 litre arası değişiyor
şehir içi 11 litre görülüyor ama bazen 9 litreye kadar da düşebiliyor ama bu aracı alınca ne gerek var o kadar kasmaya diyorsun.
rapidhacker550 tarafından 18/Oca/17 19:30 tarihinde düzenlenmiştir -
Elektrik destekli modeli çıkacak demişlerdi 2017 de
-
ibrahimislam bunu yazdı
Merhabalar,
Volvo XC90 almayı düşünüyorum. Kullanan bilen arkadaşlar araç hakkında bilgi verebilir mi? Tüpte ne kadar yakar? Masrafı çok mudur?
asdsa cok yakar
dizel motorlar az yakıyorvs ama sehır ıcınde nıssan skystar kullanıyorken 2 gunde bır 60 lıra atıyordum oyle cok ta sgıttıgım yoktu saga sola .
sehırler arası gıderken daha da azalır. xc90 benzın +lpg ler daha ucuz 50 altı ama boyle araclarda sanayıye gıdınce sıkıyorlar zengın dıye.
alıyorsan yakıt masrafın cok olacak . Bırde bu aracta benzınlı kullanma motor gucunu hıssetmen lazım gaza basınca komple aracın ıvmelenmesını hıssedıyorsun arac degıl
tren kullanıyormus gıbı hıssedıyorsun o derece guven gelıyor . aman dıkkat et takla atma :)
volvo hayranıyımdır s40 a ayrı bır ılgım var
-
XC90 parasına model x al sktr et düşünme benzini.

-
zengin müridleriminiz konusuna yorum atalım
-
Bulunduğunuz bölgede iyi bir Volvo ustası yoksa almayın derim. Sorun çıkacağını söylemiyorum ama sorun çıkması en büyük sorun Volvo'da çünkü ustası yok..
-
4×× bin tl ye araba al gel yakitini düşün
-
PanxeR bunu yazdı
XC90 parasına model x al sktr et düşünme benzini.

Bu aletin fren bakımı vs tr de kimse yapamaz ki. Tesla TR ye hala resmi servis ve dist. Açmadı. Hadi yağ bakımı yok anladikta kıçı kıytırık filtresini değiştirsen alet kentini kilitler. Her boku sensörlü.
İstanbul da kaza yapan vardı. Tamir için taa hollandaya yolladiydi makineyi.
DrKill tarafından 19/Oca/17 05:55 tarihinde düzenlenmiştir -
Arabanın ikinci el nispeten yeni modelleri 150binden başlıyor sen Tüp mü düşünüyorsun hocam?