Votkalı Jöle
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------
kesipte bi kere denedim ama bu seferde uğraştırıyo yok suyu damlamasın yok bi yerden absarsın kesik yerden çıkar vs.. vs..
bu yüzden kesilmemiş kavunda fışkırma akma kokma olmaz. tavsiyem tüm kavun üzerinde yapmanızdır. ki böylece pratik olark hemen hızlıca her yerinden abtırıp her bölgesine eşit dağılmasını sağlıyosun alkolun.
votka - baileys - rakı - malibu - şarap ile denenmiştir.
en güzel tatları :
kavunda votka - rakı - malibu
Karpuzda : rakı - votka
vermiştir.
heleki malibu ile denerseniz hem kavun hem hindistan cevizi kokusuyla yemek daha ayrı bi fantazi oluyo :D
-----------------------------Bunca zamandır bunları bizden niye sakladın (: Buzdolabına atınca ne kadar bekleticez bi de ?
-
http://www.buswagen.com/?p=209
bide su sitesi var
yarın bakkala gidip alcam sizce Tekel votka kullansam yine aynı olur dimi
-
fatX bunu yazdı:
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
kesipte bi kere denedim ama bu seferde uğraştırıyo yok suyu damlamasın yok bi yerden absarsın kesik yerden çıkar vs.. vs..
bu yüzden kesilmemiş kavunda fışkırma akma kokma olmaz. tavsiyem tüm kavun üzerinde yapmanızdır. ki böylece pratik olark hemen hızlıca her yerinden abtırıp her bölgesine eşit dağılmasını sağlıyosun alkolun.
votka - baileys - rakı - malibu - şarap ile denenmiştir.
en güzel tatları :
kavunda votka - rakı - malibu
Karpuzda : rakı - votka
vermiştir.
heleki malibu ile denerseniz hem kavun hem hindistan cevizi kokusuyla yemek daha ayrı bi fantazi oluyo :D
-----------------------------Bunca zamandır bunları bizden niye sakladın (: Buzdolabına atınca ne kadar bekleticez bi de ?
-----------------------------hocam buzluğa koymada dolapta normal soğutmada istediğin kadar saklayabilirsin
ama tavsiye bi gün beklemesidir böylece iyice zerk eder alkol :)
-
çizik. deniycem mutlaka:D
-
dene hocam dene. dün akşam yazdıktan sonra kavuna vurdum rakıyı uzun zamandır yapmıyodum özlemişim :)
-
votkalı jöle diyince aklıma saç jölesi geldi :|
-
özelden sorular geldi :D
bildiğimiz şırıngayla basıyoruz arkadaşlar eczaneden alın gelin farklı faklı noktalardan basın ki kavunun geneline zerk etsin alkol
kafanıza göre fantazide deneyebilirsiniz :D
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
özelden sorular geldi :D
bildiğimiz şırıngayla basıyoruz arkadaşlar eczaneden alın gelin farklı faklı noktalardan basın ki kavunun geneline zerk etsin alkol
kafanıza göre fantazide deneyebilirsiniz :D
-----------------------------çocukken şırıngayla portakaldan su çeker su basardım aklıma getirdin hoca :)