Vpn
-
JordanoR bunu yazdı:
-----------------------------
bundan daha kısa konu başlığı yoktur heralde 3 karakter :)
-----------------------------vay be üşenmedin harflerimi saydın :))))
-
Kumanaga bunu yazdı:
-----------------------------ok oraya kadar tamam şirketteki bir pc inerse elbette benim kotamdan gitmeyecekdir.
Fakat ben suan evdeyim vpn baglantısını kurdugum zaman şirketteki network ağında oldugum için ve şirketin internetini kullandıgım için yapdıgım download şirketemi yazar yoksa banamı ?
biraz karısık oldu sanırsam ama :))
şimdi sen indirdigin şeyleri şirketteki bir pcye indiriyorsan şirkete ama kendi pcne indiriyorsan seninde kotan gider işin ucunda ttnet hangi networkte olduguna ne yaptıgına degil senin pc'inden çıkan ve giren paketlerin sayısına bakıyor -
sandman bunu yazdı:
Kumanaga bunu yazdı:
-----------------------------ok oraya kadar tamam şirketteki bir pc inerse elbette benim kotamdan gitmeyecekdir.
Fakat ben suan evdeyim vpn baglantısını kurdugum zaman şirketteki network ağında oldugum için ve şirketin internetini kullandıgım için yapdıgım download şirketemi yazar yoksa banamı ?
biraz karısık oldu sanırsam ama :))
şimdi sen indirdigin şeyleri şirketteki bir pcye indiriyorsan şirkete ama kendi pcne indiriyorsan seninde kotan gider işin ucunda ttnet hangi networkte olduguna ne yaptıgına degil senin pc'inden çıkan ve giren paketlerin sayısına bakıyor
-----------------------------ok eyvallah bende öyle düşünüyordum sadece kafamı kurcalayan vpn baglantısından sonra şirketin ip adrsinin benim internete cıkdıgım ip adresi olarak kendi bilgisayarımda görmemdi.
-
vpne bağlandığında, kullandığın firmanın interneti ise, önce o servera indiğinden dolayı şirketin kotasına, sonrada kendine çektiğin için kendi kotana yansır...
2 katı yani...
-
Arkadaşım sen Vpn ile şirketine bağlandığında senin kullandığın bilgisayarın internete giremezki.Dolayısı ile kota mota sorunun yoq.Yani tünel açarak o ağa login olduğun zaman senini nete çıkışın kesilir.Uzak makinadan kendi makinana çekeceğin her şey network içi algılandığından kota ile ilgili bir sorununda olmayacaktır.Geç oldu ama cevap vermek gerek askıda kalmasın istedim..
-
Haci server a insin eyvallahta , bu adamla-server arasinda su hatti yok internet hatti , giden glen paket soz konusu.Telekom bakmaz ki vpn mi degilmi.Upload-Download gecirir kotaya.
-
compu daha ulvi dusunuyor :)
sen su sinavi ben su denetimi geceyim kadikoyde ortamlara akalim kompucugum
-
vpn dosyayı indirdiği için, sende vpnden indirdiğin için ikinizede girer :)