Vpn

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kumanaga
    Kumanaga's avatar
    Erkek

JordanoR bunu yazdı:
    -----------------------------
    bundan daha kısa konu başlığı yoktur heralde 3 karakter :)

vay be üşenmedin harflerimi saydın :))))

⎝Her boku biliyorsun, "Herkes" yazmasını bilmiyorsun.⎠
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek
    Kumanaga bunu yazdı:

ok  oraya  kadar tamam şirketteki bir pc inerse elbette benim kotamdan gitmeyecekdir.

Fakat ben suan evdeyim  vpn baglantısını kurdugum zaman şirketteki network ağında oldugum için ve şirketin internetini kullandıgım için yapdıgım download şirketemi yazar yoksa banamı  ?

biraz karısık oldu sanırsam ama  :)) 

şimdi sen indirdigin şeyleri şirketteki bir pcye indiriyorsan şirkete ama kendi pcne indiriyorsan seninde kotan gider işin ucunda ttnet hangi networkte olduguna ne yaptıgına degil senin pc'inden çıkan ve giren paketlerin sayısına bakıyor

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kumanaga
    Kumanaga's avatar
    Erkek
    sandman bunu yazdı:
    Kumanaga bunu yazdı:

ok  oraya  kadar tamam şirketteki bir pc inerse elbette benim kotamdan gitmeyecekdir.

Fakat ben suan evdeyim  vpn baglantısını kurdugum zaman şirketteki network ağında oldugum için ve şirketin internetini kullandıgım için yapdıgım download şirketemi yazar yoksa banamı  ?

biraz karısık oldu sanırsam ama  :)) 

şimdi sen indirdigin şeyleri şirketteki bir pcye indiriyorsan şirkete ama kendi pcne indiriyorsan seninde kotan gider işin ucunda ttnet hangi networkte olduguna ne yaptıgına degil senin pc'inden çıkan ve giren paketlerin sayısına bakıyor

ok eyvallah bende öyle düşünüyordum sadece kafamı kurcalayan vpn baglantısından sonra şirketin ip adrsinin benim internete cıkdıgım ip adresi olarak kendi bilgisayarımda görmemdi.

⎝Her boku biliyorsun, "Herkes" yazmasını bilmiyorsun.⎠
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

vpne bağlandığında, kullandığın firmanın interneti ise, önce o servera indiğinden dolayı şirketin kotasına, sonrada kendine çektiğin için kendi kotana yansır...

2 katı yani...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nane01
    nane01's avatar
    Erkek
    Arkadaşım sen Vpn ile şirketine bağlandığında senin kullandığın bilgisayarın internete giremezki.Dolayısı ile kota mota sorunun yoq.Yani tünel açarak o ağa login olduğun zaman senini nete çıkışın kesilir.Uzak makinadan kendi makinana çekeceğin her şey network içi algılandığından kota ile ilgili bir sorununda olmayacaktır.Geç oldu ama cevap vermek gerek askıda kalmasın istedim..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Haci server a insin eyvallahta , bu adamla-server arasinda su hatti yok internet hatti , giden glen paket soz konusu.Telekom bakmaz ki vpn mi degilmi.Upload-Download gecirir kotaya.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

compu daha ulvi dusunuyor :)

sen su sinavi ben su denetimi geceyim kadikoyde ortamlara akalim kompucugum

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    vpn dosyayı indirdiği için, sende vpnden indirdiğin için ikinizede girer :)

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
Toplam Hit: 3721 Toplam Mesaj: 19