Vpn Si Olup Dosya İndirebilecek Mürid
-
Arkadaşlar çok acil şu e booka ulaşmam lazım http://filecom.net/adFDzMucwl/ fakat sitede surveyleri doldurmadan dosya indirmeye izin vermiyor ve türkiye ipsi olduğu içn size uygun survey yok diyor.acaba amerika kaynaklı proxy yada vpneden girip o surveyleri (1dk sürmez) doldurum 16mblık dosyayı indirip bana atabilecek yardımsever bir mürid var mı?
-
hocam şöyle bişey var ücretsiz linux vpn veriyor ama pek güvenemediğim için sanal makinada çalıştırıyorum bi indirmeyi deniyim ordan
-
SinusX bunu yazdı:
-----------------------------hocam şöyle bişey var ücretsiz linux vpn veriyor ama pek güvenemediğim için sanal makinada çalıştırıyorum bi indirmeyi deniyim ordan
-----------------------------
Yapabilirsen çok memnun olurum kardeşim. -
filecom.net fake site sanırım bi siteye yönlendiriyor bi kaç şey seçiyorum en son smsle bilmem nereye gönder diyor bulgaristan lokasyonlu sanırım bu vpn o yuzden anlamıyormda pek ama geri dönüş yapmıyor :/
-
SinusX bunu yazdı:
-----------------------------filecom.net fake site sanırım bi siteye yönlendiriyor bi kaç şey seçiyorum en son smsle bilmem nereye gönder diyor bulgaristan lokasyonlu sanırım bu vpn o yuzden anlamıyormda pek ama geri dönüş yapmıyor :/
yok site fake değil sağdan 2 inci surveyi seçip doldurursan o daha kolay. -
indiriyorum 20 dk sonra hotfile yada fileserve den linki buraya koyucam evdei int i 1 mb e düşürmüşler zor iniyor :)
edit:file corrupted verdi tekrar indirmeye calısıyorum
-
hocam tüm surveyleri yaptım kullanmadığım bir numaram var verdim sms geldi zorunlu abone ettiler beni a... :)
Ama dosyayı indirtmedi yalan bu a... -
Evet bende 2 tane survey çıktı win iphone 4 diye olana girdim sonra 1916 ya sms at dedi diğer tarafa baktım hala indirmiyordu
-
piskopatix bunu yazdı:
-----------------------------hocam tüm surveyleri yaptım kullanmadığım bir numaram var verdim sms geldi zorunlu abone ettiler beni a... :)
Ama dosyayı indirtmedi yalan bu a...
hadi ya.kardeşim kusura bakma ne kadarsa abonelik ücreti yollayayım sana -
Hemen deneyim haber veriyorum hocam
Edit: Tamamiyle düzmece bi site
-
flassy bunu yazdı:
-----------------------------piskopatix bunu yazdı:
-----------------------------hocam tüm surveyleri yaptım kullanmadığım bir numaram var verdim sms geldi zorunlu abone ettiler beni a... :)
Ama dosyayı indirtmedi yalan bu a...
hadi ya.kardeşim kusura bakma ne kadarsa abonelik ücreti yollayayım sana
-----------------------------sorun yok hocam prepaid kullanmadığım bir hat bi sk..m olmaz :)
Kızdığım insanlara nasıl kazık attıkları...