Vps Sunucu Soru
-
Arkadaşlar yarın vps sunucu alıcaz yanlız bikaç sorum olucak.
1.2 milyon beğenisi olan facebook sayfasına sürekli olarak sitenin reklamını yapıcaz. Nekadar hit gelir bilmiyorum ama en azından her paylaşımda 20 30k tıklama gelir. Belkide çok daha fazla. Vps host alıcaz ama kaç ram kaç cpu yeterli gelir hiçbi fikrim yok.
http://www.natro.com/SunucuHizmetleri/cloudServer.asp
Bilir kişiler bilgi verirse memnun olurum. Saygılar
-
VPS'te ne çalıştıracaksınız hocam?
-
noname bunu yazdı
moredota.com
mybb forum, portal ve bot
bot : Bir siteden 42 tane video yu, video ismini, izleyici sayısını dbye kaydediyor. Db den kullanıcıya aktarıyor
manhyak tarafından 11/Şub/13 04:07 tarihinde düzenlenmiştir -
zilyon tane konfigurasyon var dediğin durumla alakalı. ama herhangi bir vps'nin o dediğin ağır forum scriptiyle çok fazla caching yapmadığın sürece (ki yapsan da fayda etmeyebilir) 20k ziyaretçiyi kaldırabileceğini sanmıyorum.
-
manhyak bunu yazdı
Arkadaşlar yarın vps sunucu alıcaz yanlız bikaç sorum olucak.
1.2 milyon beğenisi olan facebook sayfasına sürekli olarak sitenin reklamını yapıcaz. Nekadar hit gelir bilmiyorum ama en azından her paylaşımda 20 30k tıklama gelir. Belkide çok daha fazla. Vps host alıcaz ama kaç ram kaç cpu yeterli gelir hiçbi fikrim yok.
http://www.natro.com/SunucuHizmetleri/cloudServer.asp
Bilir kişiler bilgi verirse memnun olurum. Saygılar
Türkiye'den gelecekse hit şu tavsiyeleri verebilirim.
Ankarada lokasyonlu dc
cloudflare
linux sunucu (iyi fiyat için, windozz genelde daha pahalı oluyor)
birazcık yüksek donanım özellikleri ve bw seçin
ayrıca kullandığınız temayı değiştirin hız ve bw açısındn.görsellikten çok, daha sade temalar tercih edebilirsiniz tbt'nin ki gibi.bu size hem bw den kazandırır hem de sayfa yükleme hızından. rene'ye de bi danış derim sağlam sunucu konusunda.
hworm tarafından 10/Şub/13 13:56 tarihinde düzenlenmiştir -
konu güncel arkadaşlar hala seçemedik ne alacağımızı
-
reneye mesaj attım beklemedeyim bakalım
-
Forum olarak mybb kullanmanı öneririm
-
Ka1nsha bunu yazdı
Forum olarak mybb kullanmanı öneririm
mybb zaten ?
-
manhyak bunu yazdınoname bunu yazdı
moredota.com
Smf forum, portal ve bot
bot : Bir siteden 42 tane video yu, video ismini, izleyici sayısını dbye kaydediyor. Db den kullanıcıya aktarıyor
-
Ka1nsha bunu yazdımanhyak bunu yazdınoname bunu yazdı
moredota.com
Smf forum, portal ve bot
Yanlış yazmışım :)
edit : temada düzenleme yapıyoruz. Boyutları küçültebildiğimiz kadar küçültücez.
manhyak tarafından 11/Şub/13 04:10 tarihinde düzenlenmiştir