Vucudunuza Dovme Yapın?
-
ben dotume yaptırırım love yazardım :)hehe
-
ILKER06 bunu yazdı:
walla hoca desenlı bısııler yaptır onlar hos oluyo bırasda kas yap koluna gusel durur sen kalıcımı yaptıracan gecıcımı
kas var saolsun devam ediyoruz gym'e.. aslında ilk basta gecici yaptırmayı dusunuyorum..eger rahatsız olmassam yada cok hosuma giderse kalıcı yaptırasım var.. -
Arlong bunu yazdı:
ii de ben acmam dotu dovmeciye :D sen nası acıcan? bide kim gorcek onu orda :D -
baba bosver kalıcıyı yaw yarın bırgun sıkılırsın hevesın gecer gerı sıldıremen cena... gezdıgın sana zarar kalır. sen gecıcı yaptır ara ara ustunden gectırırsın ;))
-
ILKER06 bunu yazdı:
baba bosver kalıcıyı yaw yarın bırgun sıkılırsın hevesın gecer gerı sıldıremen cena... gezdıgın sana zarar kalır. sen gecıcı yaptır ara ara ustunden gectırırsın ;))
dogru diyosn yaa.. ama ne yapacagıma yada ne yazdıracagıma karar veremedim.. sol koluma bişiler yazdırasım var ama bilmiyorum.. yan yazıyolar ya hani.. -
kolun kemıgı oluya tam olarak ısmını bılmıyorum o kemıgın ustune dık bı sekılde ıstedıgın bı kelımeyı çin harflerıyle yazdırabılırsın
-
-
Kolumun iç tarafına Tahribat.Com logosu yaptırırdım.
yaptıracam daha doğrusu renkli falan bi şey... -
MoMoSH bunu yazdı:
Arlong bunu yazdı:
ii de ben acmam dotu dovmeciye :D sen nası acıcan? bide kim gorcek onu orda :D
ole deme hajı ben sibel kekillinin o dovmesine bitiyom:) zıp zıp zıplıyo kadın hem dovmeci naparki benim dotume gerci belli olmaz dovmeciler manyak olur biraz:) -
ILKER06 bunu yazdı:
kolun kemıgı oluya tam olarak ısmını bılmıyorum o kemıgın ustune dık bı sekılde ıstedıgın bı kelımeyı çin harflerıyle yazdırabılırsın
evet bende ole dusunuyorum ama çice felan sevmem ben yaa .. ingilisce yazcas yine seve seve'de ne yazıcam onu bilmiyorum.. ozenti bişe olmasın die ugrasıorm yane.. ole biras ozgun olcak yani..
Toplam Hit: 7183 Toplam Mesaj: 32