folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Vücut Geliştirenler : Enerji

Vücut Geliştirenler : Enerji

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TBT
    TBT's avatar
    Erkek

bal fındık ceviz mesir çikolata bunları kaktır spordan önce düz duvar tırmanmaya başlarsın :D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    metalkolik
    metalkolik's avatar
    Erkek

walla hocam bnde 2 aydır kickbox a gidiorum ilk hafta ewe zor atıyodum kendimi bide bnimki daha yorucu sonra hocam bana fındık ve çikolata yememi istedi bnde çalışmaya başlamadan önce bi avuç fındık bide çikolatalı gofret yiyorm. artık antreman sırasında ve sonrasında zımba gibiyim. hatta bide ewe gidip ewde çalışmaya devam ediyorum.

metal, bir müzik türü değildir bir yaşam tarzıdır, bırak seni yönlendirsin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

:D:D yahu cidden adamı yanlış yönlendirmek diye buna derim.

Pasta diyen var, baklava diyen var :D

3 gün önce başladıysan, dua et ki ayağa kalkabiliyorsun. Hamlık dedikleri dönem ( yani 2- 3 hafta kadar ) bölgesel ağrılarla boğuşursun. Bunun nedeni tembelleşmiş kas gruplarını çalıştırmandır. Anlayacağın o ağrılar, güzel bir çalışmanın belirtileridir. Adam akıllı çalışmasan ağrımazdı değil mi ?

Şimdi enerji konusuna gelirsek, karbonhidrat deyince aklınıza ilk pasta ve baklava mı geliyor be arkadaşlar :d:d:d

Konserve mısır tam bir karbonhidrattır. Mercimek, patates, bulgur türü besinleri, yağsız ve tuzsuz tüketeceksin. Mesela bulguru at suya haşla, lapa şeklinde ye. Tamam pek lezzetli olmaz ama en ideal karbonhidrattır. Ve kas yapmak için temel olan protein. Yumurtanın beyazı, prinç lapası ( bulgurun tarifiyle aynı ( daha berbat :D )) ve özellikle ton balığında bolca bulunur. Tuzu neden kullanmıyoruz dersen, ay sonu kontrol için tartıya çıktığında, ulan ben nasıl bu kadar çok çıktım deyişinin sebebi tamamen tuzdur.

Sporu güzel bir vücut ve sağlıklı bir yaşam için yapıyorsan, yağ tuz ve şeker kullanmayacaksın.

Kolay gelsin :)

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ste1n
    ste1n's avatar
    Erkek

bütün bodyciler toplanmış konuya. öncelikle vücut geliştirmemi yapmak istiyorsun yoksa fitness tadında öyle git gelmi? eğer vücut geliştirme yapıcaksan doğal yolları unut doğal vücut geliştirmeye kalksan  ilk 3-4 ayda hevesin kaçar 5. aya yetişmeden bırakırsın hiç bi sonuç görüntü vs yok diye. yok eğer ben fitness hesabı öyle sağlık için yapıcam diyorsan bodyforumtr de vücutcu.com da falan ev yapımı protein barları var onlardan yapıp yiyebilirsin. bazen bendede epey halsizlik oluyor öyle oldumu antrenman öncesi protein içtiktikten sonra amino asiti büyük red-bull la içiyorum epey bi patlama yapıyor ama bu dediğimi ayda 1 sefer falan yapıyorum alışkanlık haline getirmedim yani.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    badass
    badass's avatar
    Erkek

nazi guzel soylemis.

Sen ilk basta bu sporu bir 3-4 hafta duzenli olarak yap. Hic destek urun alma. Once vucutun bir kendini toparlasin, hamligin gitsin, uyku duzenin yoluna girsin.

Bu yorgunluk yavas yavas azalir. Daha 3 gun olmus, bir anda vucuduna yuklenmissin biraz bekle yavastan al. Eger sporu duzenli olarak yani saatlerde ayni gunlerde yaparsan zaten vucudun buna alisir ve saglikli bir hayat yolunda ilerlemis olursun.

Yardimci urunlere gelirsek. Bu urunleri kullanmadan once lutfen cok dikkat et. Eger belirli bir amacin yoksa bu urunlerin cogu senin icin zararli. Belirli bir amac derken kastrim vucut gelistirme turnuvalari, agirlik kaldirma yarismalari vs. Bu tur yardimci katkilar genelde vucudunun normalde uretmekte oldugu hormonlarin seviyelerini arttirmak icin destek oluyor. Bu da belli bir sure kullanildiktan sonra vucudunun bu hormonu daha az uretmesine neden oluyor ve ilerde sorunlar aciyor.

Seker cikolata kisiye gore degisir, enerji verdikten sonra senin daha cok uykunu getire bilir. Eger sabah spor yapiyorsan dikkat et. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    halogen
    halogen's avatar
    Erkek

konunun zamanlaması iyi olmuş, bende salona başlamayı düşünüyordum. bilmediğim çok şey öğrendim bu başlık altında

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reksona
    Reksona's avatar
    Erkek

Dj_Alper e ulaş hacı çözümün onda ...

Yeşili sev çünkü o bize verilen en doğal mutluluktur...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Konyali
    Konyali's avatar
    Erkek

hocam sen her fitnesse basliyacaginda energi icecegi icersen fayda etmez, vücüt alisir cünkü...

protein, creatin tozu al onun yerine daha iyi.. creatin kesin öneririm, protein kilo yapabilir cünkü...

tozla enerji icecegin bi farki yok, toz moz söyledir böyledir diyen olacak simdi (onlarda hic kullanmamis veya kullanipta faydasini görmeyenlerdir) 

Parmak bassam olurmu?
Toplam Hit: 3233 Toplam Mesaj: 19