Vucut Geliştirme Hakkında Çok İyi Bilgiye Sahip Arkdaşlar?
-
mimar bunu yazdı:
-----------------------------sırt üstü yatıp gövdeni hiç hareket ettirmeden iki ayağını birleştirip yukarı aşağıda hareket ettirebilirsin. bacaklarını aynı resimdeki gibi oynatacaksın, ama gövden hiç oynamayacak bu daha kolaydır.
-----------------------------Bunu yap işte bu bayağı faydalı oluyo bi de bana sorarsan kahve aspirin falan kesinlikle deneme öyle şeyler sonra keşke göbekli kalsaydım demek zorunda kalabilirsin aspirin öyle bilindiği kadar masum bi ilaç değil.
-
aslında genelde forumlarda böyle uzun yazmak iyi olmuyo okuyamıyorz bea 2saat:) vücut geliştirme değil de ben sana tıbbi bilgi vereyim...
spora başlamadan önce 2-3 bardak su iç...bi de ağır spor yaptığın için tatlı-ekmek vs. den fazla kısma yağlılardan kıs...not: bu yazdıklarımı yabana atma bizim biyokimyacı söylemişti...
-
yağ eritmenin ve kilo vermenin en güzel yolu kardiyovasküler antrenmandır al eline bir ip 2 saat atla terler şıp şıp aksın bak ondan sonra ne göbek kalır ne bişey yanlız ... bunu haftata 4 kez yap vücudunu fazla zorlamadan yaparsan senin hayrına olur tabi ben 3 saat hiç durmaksızın yaptım bıraktığımda kuğular gibi olmuştum :) kanatlanıp uçacaktım nerdeyse felaket şekilde kalori yaktırıyor...