folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Vucut Geliştirme İle İlgilenen Arkadaşlar

Vucut Geliştirme İle İlgilenen Arkadaşlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek

V_For_Vendetta bunu yazdı:
    -----------------------------

hafta içi her gün salona gidiyorum..

yaptığım harketleri sana yazsam evde yapamazsın. evde yapıyorsan eğer barfix çekmek için kapıyı kullan .. spor salonuna gidiyorsan söyliyim yaptığım haraketleri.

Burda ki amac herkes yararlansın.Bana özel birşey degil 2 yıldır yapıyorum nede olsa:)

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jchan
    Jchan's avatar
    Erkek

bende ağır ve az tekrar çalışıyorum arada dump yaptıkça sıkılaşıyor zaten kaslar benim sorunum beslenme normalde ben sabah ve öğleni çay kahveyle geçiriyorum kahvaltı yapmıyorum öğleden sonra simit poaça vs. atıştırmalık akşam ve gece yiyorum genelde ama antrenmanın da kısa süreli bi faydası olmuyor takviye bişeyler almalımıyım protein tozu vs. beslenme düzenim bozuk hatta düzen diye bişey yok :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek

zorluya bildiğim kadar zorluyorum 4*10 olarak yapıyorum.

benç press 

benç yana açış

üst göğüs açış 

barbıl car

danbıl car 

çift danbıl car

consantresın

bilek

-------4*10

1 lat sırta çekiş 

ensey press omuz

omuz yana açış

omuz danbıl press

omuz yana açış

antla trissepss

pus 

ters pus

halat trisepss

------3*8

barfix 

enseye çekiş

miğdeye çekiş

makinada rawinq

danbıl rawinq

250 tane mekik.

------

yemek konusunda haşlama ne olursa olsun yemelisiniz. sabahları 5 tane yumurta beyazı ıspanak tereyağ bal vs.. makarna içine yumurta kırıp karıstırın hiç yapmadım ama xD yap demişti.

Merhabaaaaa
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek

Jchan bunu yazdı:

bende ağır ve az tekrar çalışıyorum arada dump yaptıkça sıkılaşıyor zaten kaslar benim sorunum beslenme normalde ben sabah ve öğleni çay kahveyle geçiriyorum kahvaltı yapmıyorum öğleden sonra simit poaça vs. atıştırmalık akşam ve gece yiyorum genelde ama antrenmanın da kısa süreli bi faydası olmuyor takviye bişeyler almalımıyım protein tozu vs. beslenme düzenim bozuk hatta düzen diye bişey yok :D

normal bir beslenme düzeni oturtmazsa aldıgın takviyeler seni geliştirmez.Üstelik supplimentlerin asıl amacı normal bir beslenmesi olupta artık vucudun normal beslenmeyle gelişmedigi yerlerde devreye girer.Mesela normalde günde 200gr protein alıyorsun ama gelişmek için 250gr var daha fazlasını zaman,para yada başka bir sebepten dogal yolla alamıyorsan ancak ek gıdalarla alırsın.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asosyal
    Asosyal's avatar
    Erkek

1 hafta oldu başlayalı şuan için 3 X 10 şeklinde sürüyor kardeş vucud geliştirme olayında uyku ve beslenme çok önemlidir özellikle sabah kahvaltısına kesinlikle dikkat etmek gerekiyor + spor yapmadan en az 2 saat önce yemek yemiş olman gerekiyor.

Kurumuş yeşil otları Toprak Olmuş umutları Gökte mazi bulutları Bu mezarda bir garip var... // Ne hayasızca tahaşşüd ki ufuklar kapalı Nerde-gösterdiği vahşetle bu bir Avrupalı
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatX
    fatX's avatar
    Erkek

Benimde ilgili arkadaşlara bi sorum olucaktı; 122 kiloydum 1 ay falan diyet yaptım 115-116 ya düştüm.. boyum 1.90 bu halimle body yapabilirmiyim?

yoksa kilom fazlamı hala? çünkü en son spora giderken hoca bi 10 kilo vermem gerekitğini söylemişti body yapmam için..

Altan naptın oğlum :|
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    syklops
    syklops's avatar
    Erkek

@sandman

abi bana biraz kilo lazım sabahları iştahım yok öle br şey soylekı uyandıgımda acıkmıs olayım öle bir ilac yada olay varmı, dicen aksamları yeme ama işten geldiğim için mebur saat 8 ile 9 arası yemek yiyorum oda cok degil normal yıyorum, ama yıllardır sabahları acıkamıyorm, buna bir çözüm varmı

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek

syklops bunu yazdı:

@sandman

abi bana biraz kilo lazım sabahları iştahım yok öle br şey soylekı uyandıgımda acıkmıs olayım öle bir ilac yada olay varmı, dicen aksamları yeme ama işten geldiğim için mebur saat 8 ile 9 arası yemek yiyorum oda cok degil normal yıyorum, ama yıllardır sabahları acıkamıyorm, buna bir çözüm varmı

Abicim böyle birşey için en iyi cevabı sana bir doktor verebilir.kim bilir belki sende fonksiyonel bir bozukluk vardır.Önce bir diyetisyene görün ve kiloyu yavaş ve antremanla al.Olmuyormu son son cagre olarak mass gainerlar var.Onlara dadanabilirsin ama önce dogal yolları zorla

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PLuToNiuM
    PLuToNiuM's avatar
    Erkek

Dostlar muhabbetinizi bölüyorum ama göbek eritmek için yönteminiz varmı hakkaten? Ben soruşturmadan bunun için bir alet aldım,  bu resimdekinden

http://www.esport.com.tr/ProductImages/108621/DELTA%20AB%20KING%20PRO.jpg

bunuda çekerken Hayatım mikiliyor. nefesim daralıyor. işe yararmı bu. veya sizin bir önerinizin varmı ?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asosyal
    Asosyal's avatar
    Erkek

PLuToNiuM bunu yazdı:

Dostlar muhabbetinizi bölüyorum ama göbek eritmek için yönteminiz varmı hakkaten? Ben soruşturmadan bunun için bir alet aldım, bu resimdekinden

http://www.esport.com.tr/ProductImages/108621/DELTA%20AB%20KING%20PRO.jpg

bunuda çekerken Hayatım mikiliyor. nefesim daralıyor. işe yararmı bu. veya sizin bir önerinizin varmı ?

o aleti bilirim hakikatende ilk 10 gün boyunca adamın hayatını mikiyor. ama unutma dostum göbek eritme olayında beslenme düzeni çok önemli yağlı + hamurlu gıdalardan çok az miktarda tüket gece asla yemek yeme zaten bu dediklerimi yap normal mekik şınav ilede göbek gider. son olarak varsa çevrende vucud geliştirme salonu git oradaki hocalara danış.

Kurumuş yeşil otları Toprak Olmuş umutları Gökte mazi bulutları Bu mezarda bir garip var... // Ne hayasızca tahaşşüd ki ufuklar kapalı Nerde-gösterdiği vahşetle bu bir Avrupalı
Toplam Hit: 4109 Toplam Mesaj: 22